De râsul lumii: O instituție din Alba nu-și mai poate alimenta cu carburant mașinile fără să încalce regulile de circulație

Miercuri, semnalizarea rutieră la bretelele de acces către Centrul de Întreținere și Coordonare Pianu, autostrada A1, a fost suplimentată. Astfel pe aceste bretele au acces doar echipajele CNAIR și serviciile de urgență – Poliție, Salvare, Pompieri.

Într-o adresă către CNAIR, primăria comunei Vințu de Jos solicită accesul la autostradă deoarece operatorul economic care furnizează carburant, operator cu care Primăria comunei Vințu de Jos are contract și de la care a achiziționat bonuri valorice de carburați pe anii 2020-2021 pentru autovehiculele aflate în proprietate și utilajele înregistrate pe comuna Vințu de Jos și care nu au drept de circulație pe drumurile naționale/europene, se află la km 19+950 al Autostrăzii Orăștie-Sebeș.

ELIT

Totodată, în adresa primăriei se solicită transmiterea eventualelor posibilități de acces pentru persoanele fizice și juridice de pe raza comunei Vințu de Jos, la intrarea/ieșirea la/de la A1 Orăștie-Sebeș.

Localnicii din zona Pianu foloseau aceste bretele pentru a intra/ieși în/din autostrada A1, însă drumul nu a avut niciodată parte a unei intersecții pentru trafic de autostradă, ci a fost calificat drept drum de exploatare pentru CNAIR.

Mihail David - 2020

Calea de acces către localitățile din zona autostrăzii este Nodul Rutier Sebeș Vest, aflat la km 312+246, la aproximativ 4 kilometri distanță de breteaua folosită anterior, unde acum accesul turismelor este interzis!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...