Rămâi conectat

Actualitate

De noaptea minții! Medici anchetați după decesul părintelui Ghelasie. A fost tratat pentru COVID-19, deși a fost testat negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

În noapte de 15 noiembrie, părintele Ghelasie a decedat la spitalul din Târgu Mureș, cauza morții fiind considerată COVID-19, deși ultimul test efectuat înainte decesului a fost negativ.

Acum, polițiștii anchetează această situație și medicii de Târgu Mureș ar putea fi acuzați de malpraxis, asta pentru că i-au administrat medicamente foarte puternice împotriva Covid-19, deși testul era negativ.

Părintele Ghelasie s-a născut la 27 mai, 1962, la Măgheruş, comuna Nadeş (Mureş), ca cel de-al şaselea din cei opt copii ai unei familii cu mare credinţă de Dumnezeu. Părintele Ghelasie a intrat în monahism la mănăstirea Sâmbăta de Sus. A urmat cursurile Facultăţii de Teologie de la Sibiu.

Vreme de patru ani, a fost stareţ al Mănăstirii Lupşa (Alba). Ulterior, împreună cu cinci călugări, a pus bazele Mănăstirii Sfântul Mare Mucenic Dimitrie din Sighişoara.

Părintele stareţ Ghelasie a primit Crucea Patriarhală, cea mai înaltă distincţie acordată în Patriarhia Română.

Starețul Ghelasie Țepeș s-a numărat printre cei care au avut fericirea să-l cunoască în viață pe părintele Arsenie Boca. De nenumărate ori el a povestit despre întâlnirea cu acesta și despre impresia puternică pe care Sfântul Ardealului a lăsat-o asupra sa.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea