Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

De noaptea minții: Marius Hațegan, fostul candidat PNL la primăria Alba Iulia, a aflat de transferul lui Pleșa din presă!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De noaptea minții: Marius Hațegan, fostul candidat PNL la primăria Alba Iulia, a aflat de transferul lui Pleșa din presă!

Chiar dacă pentru mulți cititori o să pară incredibil, Marius Hațegan, fostul candidat al PNL la primăria Alba Iulia, a aflat luni dimineața din ziarulunirea.ro, că primarul Gabriel Pleș va trece la PNL.

E normal ca PNL Alba să îl aducă pe Gabriel Pleșa în partid, el este un vechi liberal nevoit să plece în 2020 la USR pentru a candida întrucât Mircea Hava l-a preferat pe Paul Voicu în locul lui. Actualul primar din Alba Iulia conduce în toate sondajele de opinie, orice partid fiind dornic să îl aibă candidat la alegerile locale din anul 2024.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: SURSE | Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa se reîntoarce în PNL: Astăzi, se va întâlni cu Ciucă pentru ”a bate palma”

PNL Alba a jucat magistral din acest punct de vedere, dar modul în care a făcut-o e mizerabil, în contradicție cu liberalismul pe care îl clamează, practicile lor fiind mai aproape de cele securisto-comunistoide. În ce partid democratic din lumea civilizată nu îți anunți candidatul la primărie, măcar cu o zi înainte, să își pregătească o retragere elegantă și îl lași să afle de transferul politic din presă? Vă spunem noi: În niciunul!

Nu există nici cel mai mic dubiu că victima Marius Hațegan a aflat din presă, luni dimineața, că partidul urmează să anunțe oficial că Pleșa va fi candidatul PNL la alegerile din 2024.

Citește și: Marius Hațegan DEMISIONEAZĂ din funcția de președinte al PNL Alba Iulia! „Optez pentru ceea ce onoarea impune”

Într-o postare făcută de Marius Hațegan, luni, pe un grup intern al Biroului Politic Local PNL Alba Iulia, acesta anunța că s-a bătut palma la Bucuresti cu primarul Pleșa, că nu știe detalii și că o să îți prezinte demisia din funcția din funcția de președinte al PNL Alba Iulia. Să fim înțeleși, Hațegan ăsta nu e nici fratele nostru, nu-i plângem nici de milă, dar modul în care a procedat PNL Alba nu are nimic democratic. E comportamentul unor grofi, stăpâni pe moșie, care conduc județul de aproape 20 de ani, își pot permite orice și pot călca pe oricine în picioare.

”Bună ziua. Am aflat și eu azi că s-a bătut palma la București cu dl Primar Pleșa. Mai multe detalii nu știu. În consecință o să-mi prezint demisia din funcția de președinte al PNL Alba lulia. Așa este corect. Vă mulțumesc mult la toți pentru colaborare”, a scris Marius Hațegan pe grupul de whatsapp al BPL al PNL Alba Iulia.

PNL Alba, partidul UNIC din județ, acționează ca un partid STAT, situat la polul opus liberalismului. De altfel, în goana lor după posturi publice, unele instituții din județul Alba sunt atât de ticsite de pnl-iști, neamuri, rude, copii și amante ale acestora, încât nu mai au loc unii de alții.

PNL e un PSD mai mic, mai hoț și mai mincinos. Singura diferență e că dacă PSD îți fură ouăle de sub găină, PNL îți ia găina cu totul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea