Ziarul Unirea

De luni, 6 aprilie, Fabrica de Arme Cugir își întrerupe activitatea până în 4 mai 2020: Fiul femeii din Cugir depistatate pozitiv cu infecția COVID-19, este salariat al unității de armament

Potrivit informațiilor primite de la Conducerea Fabricii de Arme Cugir, societatea își întrerupe activitatea începând din data de luni, 06 aprilie a.c. și până pe data de 4 mai 2020.

Măsura de urgență fost luată, conform surselor, ca urmare a faptului că fiul femeii din Cugir depistatate pozitiv cu infecția COVID-19, în urmă cu două zile, este salariat al unității de armament.

ELIT

În acest context, conducerea societății a considerat necesară măsura de întrerupere a activității fabricii, pentru a elimina orice suspiciune că tânărul ar putea fi la rândul său, contaminat cu periculosul virus, fapt pentru care s-a și dispus izolarea acestuia la domiciliu.

După cum am aflat, cei aproximativ 900 de salariați ai fabricii vor primi câte 5 zile de concediu de odihnă începând cu 06 aprilie, (din concediul legal planificat pentru luna august 2020), iar diferența de zile libere până în ziua de 4 mai vor fi considerate în șomaj tehnic.

De reamintit că și Societatea Uzina Mecanica Cugir își întrerupe activitatea începând cu data de 13 aprilie și până pe 4 mai 2020.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419