// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

De la începutul anului 2017, directorul APM Alba, Nicolae Pienar – tânăr pensionar

De la începutul anului 2017, directorul APM Alba, Nicolae Pienar – tânăr pensionar

La începutul noului an, directorul interimar al Agenției pentru Protecția Mediului Alba, Iosif Nicolae Pienar, a ieșit la pensie. Așadar, din data denicolae-pienar 3 ianuarie 2017, APM Alba a rămas fără conducere și probabil postul va fi vacantat. Fostul director al APM Alba, Mihaela Mih Dehelean, e titular pe postul de conducere al APM Alba, dar nu îl mai poate ocupa, potrivit deciziei instanței.

Anul trecut, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a Mihaelei Mih Dehelean, în sarcina căreia s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de: instigare la comiterea infracţiunii de abuz în serviciu, luare de mită. Sentinţa definitivă a fost pronunţată de Curtea de Apel Alba Iulia şi-i interzice, printre altele, doamnei Dehelean revenirea pe funcţie.

Prin urmare, la șefia APM Alba va fi numit un interimar, e posibil ca acesta să fie din cadrul instituției sau din afara acesteia. ANPM și noul guvern vor decide… Nicolae Pienar a condus APM Alba de la 1 aprilie 2015, când fostul director al instituției, Mihaela Mih Dehelean, s-a autosuspendat. Înainte de a se afla la conducerea APM Alba, Nicolae Pienar a lucrat în cadrul  instituției, din anul 2004, după ce în perioada 2000-2004 a fost primar al comunei Vințu de Jos. Mai trebuie să spunem că Nicolae Pienar este vechi membru PSD, activând alături de social-democrați încă din anul 1994. ”Ies la pensie de limită de vârstă, dar voi rămâne activ atât timp cât sănătatea îmi va permite!

Le mulțumesc colegilor pentru cei 12 ani frumoși petrecuți în acest colectiv minunat al APM Alba, 12 ani în care am muncit alături de ei, și le doresc multă sănătate!”, ne-a declarat Nicolae Pienar, căruia îi dorim sănătate și viață lungă, binecuvântată de Dumnezeu!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la De la începutul anului 2017, directorul APM Alba, Nicolae Pienar – tânăr pensionar

  1. Doru 04.01.2017 la 11:26

    Poluare imbelsugata la Vintul de Jos ! Ca nu ai fost in stare sa o opresti, cat ai fost direcor la APM!