Rămâi conectat

Curier Județean

De la bar… la spital, cu ”fața spartă” – Un tânăr din Aiud are nevoie de aproape două luni de tratamente, după ce a fost bătut în Alba Iulia. Agresorii au fost reținuți de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia i-au reţinut pe doi tineri care, în noaptea de 03/04 martie a.c., au provocat un scandal într-un local public din municipiul Alba Iulia. În timpul scandalului un tânăr de 20 de ani din Aiud, a fost agresat, suferind leziuni în zona feţei.

batutLa data de 16 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au reţinut pe R.I.N., de 25 de ani, din Cugir şi D.G.V., de 25 de ani, din Alba Iulia , doi tineri ce sunt cercetaţi penal după ce au provocat un scandal într-un local public situat pe B-dul Transilvaniei din municipiul Alba Iulia.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în noaptea de 03/04.03.2015, în jurul orei 2.00, au fost implicaţi într-un conflict spontan produs în localul public, în timpul căruia R.I.N. i-a aplicat unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Aiud, mai multe lovituri cu pumnul, provocându-i leziuni care, potrivit certificatului medico legal prezentat în dosar, necesită 50 – 55 de zile de îngrijiri medicale (fractură mandibulară şi fractură dentară).

Faţă de R.I.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar faţă de D.G.V. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. În cursul zilei de azi, 17 martie a.c., cei doi tineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea