De la bar… la spital, cu ”fața spartă” – Un tânăr din Aiud are nevoie de aproape două luni de tratamente, după ce a fost bătut în Alba Iulia. Agresorii au fost reținuți de polițiști

Poliţiştii din Alba Iulia i-au reţinut pe doi tineri care, în noaptea de 03/04 martie a.c., au provocat un scandal într-un local public din municipiul Alba Iulia. În timpul scandalului un tânăr de 20 de ani din Aiud, a fost agresat, suferind leziuni în zona feţei.

batutLa data de 16 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au reţinut pe R.I.N., de 25 de ani, din Cugir şi D.G.V., de 25 de ani, din Alba Iulia , doi tineri ce sunt cercetaţi penal după ce au provocat un scandal într-un local public situat pe B-dul Transilvaniei din municipiul Alba Iulia.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în noaptea de 03/04.03.2015, în jurul orei 2.00, au fost implicaţi într-un conflict spontan produs în localul public, în timpul căruia R.I.N. i-a aplicat unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Aiud, mai multe lovituri cu pumnul, provocându-i leziuni care, potrivit certificatului medico legal prezentat în dosar, necesită 50 – 55 de zile de îngrijiri medicale (fractură mandibulară şi fractură dentară).

Faţă de R.I.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar faţă de D.G.V. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. În cursul zilei de azi, 17 martie a.c., cei doi tineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Așa zis-a Burebista 17.03.2015 at 13:29

Ce căutau la ora 2 noaptea în bar? Bătaie? Uite că au găsit-o.
Propun să-l ducă pe bătăuș la penitenciarul unde sunt cazați politicienii ca să-i întrebe de sănătate.
Doamne ajută.

pavel 17.03.2015 at 13:45

oameni fara viata.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...