Rămâi conectat

Sport

De joi, se pun în vânzare biletele pentru CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova, din Cupa României | Persoane de contact la Ocna Mureș, Zlatna și Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș anunță că începând de mâine, joi, 3 noiembrie, se vor scoate la vânzare biletele pentru partida de la Zlatna, din Cupa României, dintre CS Ocna Mureș și Universitataea Craiova.
Jocul se va disputa miercuri, 9 noiembrie, la ora 17.00, la Zlatna, pe Stadionul „Minaur”, în nocturnă, prețurile biletelor fiind între 30 și 50 de lei.
Important: suporterii echipei oaspete vor avea alocat un sector special, în tribuna a doua, în zona hotelului, iar accesul se va face pe intrarea dinspre șoseaua de centură!
Acestea pot fi achiziționate de la Stadionul Soda și Casa de cultură Ioan Sângereanu din oraș, precum și de la următoarele persoane:
*Ocna Mureș:
Vigh Alexandru– 0745347111
Stoica Lili- 0730962624
*Alba Iulia
Giurgiu Alexandru– 0745894381
Copândean Andrei – 0754392128
*Zlatna
Iancu Titi- 0744827480

Vor fi scoase la vânzare 2250 de bilete pentru meciul anului în fotbalul din Alba, în mai multe locații din Ocna Mureș, Alba Iulia și Zlatna, în condițiile în care deja sunt numeroase solicitări din zonă, inclusiv din județele învecinate.

Vor fi 3 tipuri de bilete, în funcție de zonele din stadion, pe lângă cele 40 de invitații gratuite din tribuna oficială a arenei. Astfel, alte 40 de tichete din tribuna oficială vor costa 50 de lei. Un număr de 168 de bilete, din sectorul apropiat de tribuna oficială vor avea prețul de 40 de lei, iar restul de 2000 de bilete, în tribuna întâi și în tribuna a doua, vor fi disponibile contra sumei de 30 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea