Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

De ASTĂZI: Românii care vor să călătoreasca în Spania au nevoie de test PCR negativ, efectuat cu 72 de ore înaintea intrării în țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De astăzi, românii care vor să călătoreasca în Spania au nevoie, de test PCR negativ, efectuat cu 72 de ore înaintea intrării în țară.

Autoritățile spaniole vor aplică măsura tuturor celor care vin din statele aflate în zona roșie, în care incidența cazurilor de coronavirus depășește 150 de infectari la sută de mii de locuitori.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Călătorii vor prezența obligatoriu rezultatul testului PCR în format electronic sau imprimat, la sosirea pe aeroport, apoi li se va lua temperatura și vor da o declarație referitoare la starea de sănătate.

Cazurile suspecte vor fi verificate de personalul sanitar. Spania a ieșit de pe lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, iar cei care ajung din Spania în România nu mai trebuie să stea în carantină.

Sursa: stiritvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea