De 1 iunie, Ziua copilului, Jandarmeria Alba organizează un concurs de desene pentru preșcolari: Condiții de înscriere

De 1 iunie, Ziua copilului, Jandarmeria Alba organizează un concurs de desene pentru preșcolari, copilașii fiind invitați să realizeze un desen cu tema „Împreună pentru o viață mai bună, lipsită de primejdii”.

Concursul presupune ca, orice copil de nivel preșcolar, care dorește să participe, să realizeze un desen cu tema: „Împreună pentru o viață mai bună, lipsită de primejdii! „. Desenele realizare vor fi trimise până vineri, 29.05.2020, ora 14.00 la numărul de telefon 0749131746 (Slt. Buga Adela) fie pe contul de socializare al instituției, urmând să fie postate de noi pe pagina de socializare *Jandarmeria Alba*

ELIT

Primii 3 copii ale căror desene vor fi cele mai apreciate (alese în baza numărului de aprecieri primite până în data de 01.06.2020, ora 10.00) vor primi VIZITA JANDARMILOR ȘI CADOURI, în semn de apreciere.

De asemena, toate desenele create de cei mici vor fi expuse în instituție, pentru a fi admirate.

Mihail David - 2020

„În curând este ziua lor, a celor mai mici… pe care obișnuiam să îi vizităm în fiecare an. Anul acesta nu am reușit să-i vedem, dar știm că în aceste momente, cel mai sigur loc pentru ei este, ACASĂ!

De ziua Jandarmeriei Române, prin desenele create, copilașii ne-au arătat că munca pe care o depun jandarmii alături de celelalte structuri implicate este apreciată chiar și de cei mai mici.

De ziua lor, vrem să le arătăm și noi recunoștința pentru zâmbetele sincere pe care le poartă și pentru bucuria pe care o exprimă prin fiecare gest”, au scris reprezentanții IJJ Alba pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...