Rămâi conectat

Curier Județean

De 1 iunie, Ziua copilului, Jandarmeria Alba organizează un concurs de desene pentru preșcolari: Condiții de înscriere

Ziarul Unirea

Publicat

în

De 1 iunie, Ziua copilului, Jandarmeria Alba organizează un concurs de desene pentru preșcolari, copilașii fiind invitați să realizeze un desen cu tema „Împreună pentru o viață mai bună, lipsită de primejdii”.

Concursul presupune ca, orice copil de nivel preșcolar, care dorește să participe, să realizeze un desen cu tema: „Împreună pentru o viață mai bună, lipsită de primejdii! „. Desenele realizare vor fi trimise până vineri, 29.05.2020, ora 14.00 la numărul de telefon 0749131746 (Slt. Buga Adela) fie pe contul de socializare al instituției, urmând să fie postate de noi pe pagina de socializare *Jandarmeria Alba*

Primii 3 copii ale căror desene vor fi cele mai apreciate (alese în baza numărului de aprecieri primite până în data de 01.06.2020, ora 10.00) vor primi VIZITA JANDARMILOR ȘI CADOURI, în semn de apreciere.

De asemena, toate desenele create de cei mici vor fi expuse în instituție, pentru a fi admirate.

„În curând este ziua lor, a celor mai mici… pe care obișnuiam să îi vizităm în fiecare an. Anul acesta nu am reușit să-i vedem, dar știm că în aceste momente, cel mai sigur loc pentru ei este, ACASĂ!

De ziua Jandarmeriei Române, prin desenele create, copilașii ne-au arătat că munca pe care o depun jandarmii alături de celelalte structuri implicate este apreciată chiar și de cei mai mici.

De ziua lor, vrem să le arătăm și noi recunoștința pentru zâmbetele sincere pe care le poartă și pentru bucuria pe care o exprimă prin fiecare gest”, au scris reprezentanții IJJ Alba pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea