Rămâi conectat

Actualitate

Datele prezentate de către Pfizer/BioNTech şi Moderna cu privire la vaccinurile anti-COVID-19 sunt „foarte solide”: Anunțul Agenţiei Europene pentru Medicamente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Datele prezentate de către Pfizer/BioNTech şi Moderna, Agenţiei Europene pentru Medicamente, cu privire la vaccinurile lor împotriva pandemiei de COVID-19 sunt „foarte solide”, a anunțat directorul executiv al EMA, Emer Cooke, transmite Reuters.

„Dispunem de un set de date cu privire la peste 30.000 de subiecţi care au fost monitorizaţi de-a lungul unor teste clinice. Astfel, avem la dispoziţie date foarte solide pe baza cărora să luăm o decizie, atât în ceea ce priveşte siguranţa, cât şi eficacitatea”, a declarat Emer Cooke în cadrul Comisiei de sănătate publică a Parlamentului European, scrie Agerpres.

EMA urmează să finalizeze evaluarea datelor până pe 29 decembrie pentru vaccinul Pfizer/BioNTech, respectiv până pe 12 ianuarie, cel mai târziu, pentru vaccinul produs de Moderna.

„Însă, în acest moment, nu putem garanta că vom avea un rezultat pozitiv al evaluărilor. Trebuie să ne asigurăm că vom analiza aceste date în mod corect”, a adăugat ea.

Emer Cooke a mai spus că analiştii EMA verifică datele cu privire la o informaţie apărută miercuri în Marea Britanie, conform căreia două persoane au suferit reacţii anafilactice şi o a treia a suferit o posibilă reacţie alergică gravă după începerea campaniei de imunizare în masă cu vaccinul produs de Pfizer/BioNTech.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea