Rămâi conectat

Actualitate

Daruri de la semeni inimoși pentru beneficiarii Aşezământului social „Sfântul Gheorghe” din Sebeş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Beneficiarii Aşezământului social „Sfântul Gheorghe” din Sebeş au parte în acest an de sărbători mai fericite. Datorită unor oameni inimoşi, aceştia au primit în prag de sărbători daruri, constând în alimente, dulciuri, rechizite şi îmbrăcăminte.

„Aşezământul social „Sfântul Gheorghe” din Sebeş mulţumeşte sponsorilor, parohiilor ortodoxe din cadrul Protopopiatului Ortodox Sebeş, pentru darurile minunate care au fost direcţionate către beneficiarii noştri. Ca în fiecare an, Moş Crăciun nu s-a lăsat aşteptat, el aducând multe daruri, dulciuri, alimente, rechizite şi îmbrăcăminte. Noi considerăm aceste daruri un ajutor de mare preţ fără de care numărul beneficiarilor noştri ar fi mult mai mic. Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat şi le dorim sănătate, sărbători binecuvântate şi un An Nou plin de împliniri” a precizat părintele Gheorghe Marin, preşedintele Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia – Filiala Sebeş.

Aşezământul social „Sfântul Gheorghe” din Sebeş funcţionează în cadrul reţelei Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia – Filiala Sebeş cu 6 module sociale acreditate pentru 120 de beneficiari respectiv: casă de tip familial, centru educaţional, serviciu socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice şi a celor cu handicap, cantină socială şi un atelier protejat pentru persoane cu handicap. Activitatea Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia – Filiala Sebeş este coordonată de părintele Gheorghe Marin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea