Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Darius Indrei, revelația Unirea Alba Iulia în primăvară: trei etape consecutive cu gol pentru mijlocaș!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Darius Daniel Indrei, mijlocașul de bandă stângă al “alb-negrilor”, este revelația primăverii pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri.

Împrumutat până la finele actualului campionat din Liga a 4-a Cluj, de la Victoria Viișoara, jucătorul și-a trecut în cont 3 goluri în tot atâtea etape, un mini-record pentru fotbalul județean. Apărut parcă de nicăieri și debutant pe a treia scenă (în etapa a 16-a, 12 martie, la Bistrița), Indrei a marcat în jocurile consecutive de la Reghin (2-0), Bistrița (2-2) și de pe “Cetate” cu Sticla Arieșul Turda (3-2, când a deschis scorul și a mai obținut un penalty, prin care Fetița a egalat). 7 puncte a strâns Unirea Alba Iulia în aceste dispute, albaiulieni luptându-se din greu pentru evitarea retrogradării. Cu aceste reușite Indrei este golgheterul anului 2022, semnând 3 din cele 7 goluri ale formației sale (principalul marcator este Fetița, cu 4 goluri, două în acest an).

Sunt foarte bucuros că am reușit să îmi ajut echipa să câștige și să părăsească ultima poziție. Cel mai important gol a fost cel recent, împotriva Turdei, întrucât sunt de acolo din zonă și puteau să se intereseze de mine în perspectiva unui transfer. Acum sunt la Alba Iulia și vreaau să profit de oportunitatea ivită”, a spus fotbalistul Unirii.

*Accidentare gravă în trecut

În trecut, Darius (va împlini 21 de ani în 30 iulie) a trecut prin momente cumplite din pricina unei accidentări, în 2018, fiind la un pas să renunțe la fotbal: ruptură a ligamentelor și meniscului la genunchiul stâng. S-a operat în Ungaria, a făcut kinetoterapie 6 luni, apoi a venit carantina cauzată de COVID-19, iar pauza îndelungată s-a prelungit. A strâns din dinți, a revenit pe gazon și și-a demonstrat calitățile la Victoria Viișoara: golgheterul turului, cu 11 reușite, fiind urmat în respectiva ierarhie de Denis Iepure, cu 8 goluri (și el venit în intersezon la Unirea, a marcat golul victoriei cu Sticla, din postura de rezervă). De altfel, în turul Ligii a 4-a Cluj, cei doi au semnat aproape jumătate din golurile formației din Viișoara (19 din 30). Prin intermediul unui impresar clujean a făcut pasul spre eșalonul superior și a ajuns la Unirea Alba Iulia, dovedindu-se o achiziție extrem de inspirată. Indrei locuiește în Câmpia Turzii, dar fotbalul l-a început în Alba, la 12 ani, în comuna Unirea (fiind temporar stabilit în Fărău cu familia), mai trecând pe la ISCT, Sticla Turda (în 2018) și apoi Victoria Viișoara.

Nu știu ce îmi rezervă viitorul de la vară. Până atunci îmi propun să joc meci de meci, să marchez cât mai mult și să ajut Unirea să se salveze de la retrogradare”, a punctat jucătorul ce poate evolua și în avanposturi. Urmează derby-ul “de Alba” de sâmbătă, din deplasare cu CS Ocna Mureș, un meci în care vizitatorii speră să continue seria bună.

“Nu ne permitem să ne relaxăm. Sper să fim uniți, să facem un joc bun și să luăm puncte. Avem nevoie de un rezultat pozitiv, vrem să câștigăm pentru a da și mai multă valoare victoriei cu Sticla Turda”, a încheiat Darius Indrei.

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea