// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Daniel Breaz: Promovarea culturii țărilor Uniunii Europene în întreaga lume este o prioritate pentru noi sub Președinția română a Consiliului UE

Daniel Breaz, Ministrul Culturii și Identității Naționale, a prezentat în Parlamentul European prioritățile în acest domeniu, sub Președinția română a Consiliului UE. Ministrul va participa până joi, la Bruxelles, la o serie de reuniuni și întrevederi bilaterale.

“În perioada exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, obiectivul nostru este să fim un factor de echilibru pentru toate prioritățile legislative și nelegislative gestionate la nivelul UE. Promovarea culturii țărilor Uniunii Europene în întreaga lume este o prioritate pentru noi. Ne vom exercita rolul de mediator cu cea mai mare responsabilitate în această perioadă”, a punctat oficialul român.

La sediul Parlamentului European a avut loc și inaugurarea expoziției de artă românească contemporană – CONSTRUCȚIE/COMUNICARE. Tema expoziției, subscrisă motto-ului expozițiilor din cadrul Președinției României “Arhitectura este sculptură locuită” (C. Brâncuși) pleacă de la ideea că atât construcția, cât și comunicarea sunt două valori umane corelate.

Expoziția a fost inaugurată în prezența Ministrului Culturii și Identității Naționale, Daniel Breaz, și a europarlamentarului Catherine Bearder, președintele Comitetului Artistic și chestorul responsabil pentru colecția de artă.

Sursa: stiritvr.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Daniel Breaz: Promovarea culturii țărilor Uniunii Europene în întreaga lume este o prioritate pentru noi sub Președinția română a Consiliului UE

  1. Comisia Europeana: 23.01.2019 la 14:12

    ”Este esenţial ca România să REVINĂ la traseu în combaterea corupţiei, asigurare independenţei sistemului judiciar şi să EVITE alţi paşi înapoi”!