Dan Mihai Popescu este noul administrator public al județului. Ce rezultate a obținut unicul candidat înscris la concursul organizat de CJ Alba

Fostul director tehnic al CJ Alba, Dan Mihai Popescu, este noul administrator public al județului. Acesta a fost singurul candidat înscris la concursul organizat de CJ Alba pentru ocuparea postului rămas vacant după ce Sorin Bumb a fost ales deputat.

Potrivit rezultatelor publicate pe site-ul institutiei, el a obținut 83 de puncte la examenul scris și 94 de puncte la proba interviului.

Dan Popescu a deținut funcția de șef al Direciei tehnice din subordinea CJ Alba până în luna iulie 2016 când a fost mutat pe funcția de consilier al președintelui și desemnat să se ocupe de proiectul ”Alba 100”. La data respectivă, președintele CJ Ion Dumitrel a declarat că acesta va conduce un nou serviciu care se va înființa cu scopul de a se ocupa de organizarea Centenarului Unirii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Pisti 20 septembrie 2017 at 23:00

Si cine se mai ocupa acum de Centenar? Florin Roman?

Ioan 21 septembrie 2017 at 10:11

Felicitări domnule director, omul potrivit la locul potrivit.

Ana 21 septembrie 2017 at 11:38

Dan Mihai Popescu….s-a ocupat de demararea si gestionarea iresponsabila a unor proiecte al caror unic scop a fost sifonarea banilor europeni si a celor din bugetul de stat, cu inaltul patronaj al primarului Hava (vezi legatura cu Elis Pavaje) si al dlui Dumitrel.

Nicio realizare de pana acum, cu exceptia aceleiea de a fi ramas neprins dupa ce sa dedulcit la bani publici, nu il recomanda pentru acest post.

maya 22 septembrie 2017 at 11:15

ana ai dreptate in privinta realizarilor, iar ioan pupincurist de meserie cu vechime mare…..!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...