Dacian Cioloș: „Deocamdată în buzunarul românilor a ajuns mâna care ia, nu cea care dă”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Dacian Cioloș, fostul premier, a scris duminică seara, pe pagina sa de Facebook, că „Balonul de promisiuni al guvernării PSD-ALDE e sub mare presiune și a început să se găurească.”

El a daugă că ” Prețul la carburanți, dobânzile la credite…. E cam târziu domnule premier Tudose să mai astupați găurile cu rafuieli populiste cu „dușmanii poporului”. (…) Deocamdată în buzunarul românilor a ajuns mâna care ia, nu cea care dă.”

USR - Alegeri parlamentare 2020

Redăm mai jos postarea integrală a lui Dacian Cioloș:

Balonul de promisiuni al guvernării PSD-ALDE e sub mare presiune și a început să se găurească. Prețul la carburanți, dobânzile la credite…

PMP - Alegeri parlamentare 2020

E cam târziu domnule premier Tudose să mai astupați găurile cu răfuieli populiste cu „dușmanii poporului”, doar-doar or uita românii cine a promis că o să ducă în buzunarul lor creșterea economică.

Deocamdată în buzunarul românilor a ajuns mâna care ia, nu cea care dă… Dar poate nu am văzut noi totul,” a scris fostul premier.

Sursa: hotnews.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

stef 2 octombrie 2017 at 20:14

Tu vorbesti bai nenorocitule,ati distrus tara,voi si toata clasa politica,sunteti niste mafioti ordinari.Mai spun unii:nu toata clasa politica sunt mafioti.Cum nu sunteti toti mafioti,cand tu,cel care te crezi cinstit,stai in dreapta mafiotului si nu-l vezi,nu-l sti?.Ba il sti prea bine si tainuiesti,deci esti partas,esti acelas mafiot.

Inspectorul 3 octombrie 2017 at 22:08

Domnule ciolos in timp ce sotia ta ravasitoarea Valerie ia bani de la consiliul judetean alba deci baga mana in buzunarul cetateanului, matale te plimbi de mana cu pitipoance din zalau.
tocmai tu ne dai sfaturi?

Comentariile sunt oprite