Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cursa spre marea finală începe în capitală *Vineri şi sâmbătă, Dinamo – Volei Alba-Blaj în semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În rol de „buturugă mică”, Volei Alba-Blaj încearcă să răstoarne „carul mare” numit Dinamo Bucureşti, să frângă o tradiţie nefastă şi să nu se întoarcă cu mâna goală din capitală. Ocupantele locului secund (Dinamo) şi a ultimei trepte a podiumului (echipa din „Mica Romă”) îşi dispută astăzi şi mâine, de la ora 19.00, primele partide din semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. Trupa lui Branko Gajici se mândreşte deja cu calificarea în „careul de aşi”, ce reprezintă îndeplinirea obiectivului, dar speră să nu se oprească aici.

*Fără probleme de efectiv

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Blăjencele au efectivul complet şi visează la un succes extern din cele două întâlniri împotriva coşmarului „alb-roşu” din această stagiune (4 înfrângeri) pentru a juca în Sala „Timotei Cipariu” (la mijlocul săptămânii) calificarea în finala mare a campionatului. „Play-off-ul este altceva, în special o semifinală cu Dinamo. Este un test greu şi acum vedem cum va reacţiona echipa. Deoarece obiectivul a fost îndeplinit, nu există o presiune mare pe noi, aşa cum a fost la meciurile cu CSM Bucureşti, iar din acest punct de vedere echipa este pregătită psihic de confruntările cu Dinamo. Este un mare plus faptul că nu jucăm cu apăsarea rezultatului, presiunea va fi pe adversarul nostru, care în momentul actual nu e în formă, aşa cum am văzut în Cupa României (n.r., 3-2 cu CSM Bucureşti în semfinală, 2-3 în finală cu Ştiinţa Bacău). Noi trebuie să ne facem jocul nostru, şi, părerea mea, avem şanse de calificare în finală”, a declarat antrenorul Branko Gajic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea