Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cupa „Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis” la Șah. Eveniment șahistic destinat preșcolarilor și elevilor de I-VIII

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

rotaryÎn dorința de a promova șahul ca sport al minții și de a-i îndemna pe cei interesați să-l practice de la o vârstă fragedă, Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis a inițiat un eveniment șahistic destinat preșcolarilor și elevilor de clasele I-VIII, un demers care se dorește a fi reeditat an de an.

Potrivit unui comunicat remis presei de organizatorii evenimentului, “sunt așteptați să participe șahiști din Alba, dar și din județele Sibiu, Cluj, Mureș și Hunedoara, unde evenimentul a fost promovat.

Competiția va avea loc sâmbătă, 10 mai 2014 și este organizată în parteneriat cu Clubul Municipal de Șah Alba Iulia și Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, cea care de altfel va găzdui evenimentul.

Competiția are două secțiuni, una pentru concurenți nelegitimați sau legitimați la Federația Română de Șah și având rating 1001, iar alta pentru competitori legitimați, având rating mai mare de 1001. În cadrul fiecărei secțiuni se va concura pe grupe de vârstă, de la preșcolari și până la elevii de clasa a VIII-a, distinct băieți și fete. Se vor juca cinci runde în sistem elvețian sau sistem turneu, în funcție de numărul de participanți. Timpul de joc este de 15 minute / partidă (timp de joc pentru fiecare jucător).”

Organizatorii vor acorda, pentru fiecare secțiune: trofeu pentru locul întâi, medalii pentru primii trei clasați și diplome pentru toți participanții.

Înscrierile se fac telefonic sau prin e-mail la:

–          Marius Ceteraș, telefon 0745-633805, e-mail: e-mail: [email protected], sau

–          Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis, telefon 0723-336511, email: [email protected]

Participanții vor prezenta la înscriere carnetul de elev sau adeverința eliberată de instituția de învățământ la care studiază, din care să rezulte clasa în care sunt înscriși. Nu se percepe taxă de participare.

Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea