Rămâi conectat

Sport

Cupa României la futsal, sâmbătă, 23 ianuarie, în Cetatea Marii Uniri | Student Sport Alba Iulia vrea calificarea în Cupa FEF

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, 23 ianuarie, în Sala de Sport a Colegiului “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, se dispută prima competiție de fotbal feminin din țară, Cupa României la futsal, ediția 2019/ 2020, competiție amânată cu un an din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus.

Student Sport Alba Iulia, echipa organizatoare, își propune să acceadă în ultimul act, lucru care ar garanta o calificare în Cupa FEF, o întrecere continentală. La start sunt șase echipe, gruparea din Cetatea Marii Uniri, Luca Brașov, Școala Generală Câmpeni, Raisa Timișoara, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și Măgura Cisnădie, toate partidele disputându-se într-o singură zi.

“Este un turneu în care fiecare detaliu contează. Îmi doresc să ne putem capacita deoarece este o metoda «rapidă» de a face cu adevărat performanță și de a ridica ștacheta. Nu mai suntem un club la început de drum și ușor ușor ne propunem mai mult, cu sprijinul noii administrații a municipiului Alba Iulia. Dorim să răsplătim eforturile oamenilor ce au încredere în noi si ne sprijină de câțiva ani încoace, unul dintre acești piloni și oameni care au sprijinit și sprijină este actualul primar Gabriel Pleșa, care de a lungul anilor a fost prezent lângă echipă”, a menționat Cătălin Costea, președintele Student Sport Alba Iulia.

Programul Cupei României: *ora 10.00: Raisa Timișoara – Școala Generală Câmpeni (meciul 1); *ora 11.00: Măgura Cisnădie – Luca Timișoara (meciul 2), *ora 12.00: Csikszereda Miercurea Ciuc – Student Sport Alba Iulia (meciul 3). În faza a doua vor accede învingătoarele celor trei întâlniri, iar a 4-a echipă calificată va fi desemnată dintre cele trei echipe pierzătoare, în urma executării loviturilor de pedeapsă; *faza a doua, ora 13.30: câștigător jocul 1 – câștigător jocul 3; *ora 14.30: câștigător jocul 2 – câștigător serii penalty-uri; *ora 15.30: confruntare între echipele ce au pierdut la penalty-uri; *ora 16.30: finala; *ora 17.30: festivitatea de premiere. Partenerii întrecerii sunt Primăria Municipiului Alba Iulia și Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, iar parteneri media Ziarul Unirea și Radio Unirea FM.

Formația de senioare din Cetatea Marii Uniri a fost înființată în vara anului 2019, fiind cea mai tânără din Alba, și în momentul întreruperii stagiunii precedente, 2019/ 2020, la mijlocul campionatului, era pe prima poziție, cu maximum de puncte din trei victorii. Cu un singur meci oficial disputat în 2020, în Cupa României, în februarie, acasă cu prim-divizionara Piroș Security Arad (înfrângere, scor 1-9), în optimile de finală, elevele antrenorului Cătălin Costea au fost obligate să suporte întreruperea stagiunii, din cauza pandemiei. În cele din urmă, FRF a înghețat campionatele feminine și Student Sport Alba Iulia a fost desemnată câștigătoarea Seriei a 3-a din Liga a 3-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea