Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„Cupa Iepuraşului” TNL Cricău şi-a desemnat premianţii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, pe stadionul „Decebal” din Cricău s-a desfăşurat prima ediţie a Cupei Iepuraşul la fotbal, organizată de aripa tânără a Partidului Naţional Liberal Cricău şi anume Tineretul Naţional Liberal Cricău în coordonarea ing. Nicolae Iacșa, secretarul organizaţiei PNL Cricău si a unui om cu mare suflet pentru sport Darius Iacşa.

Alaturi de noi au fost şi oficialităţile precum primarul comunei, domnul Emil Lupşan Nşi viceprimarul Liviu Şuteu, care ne-au ajutat cu drag la pregătirea acestui eveniment inedit la noi în comună si ne-au fost alături în tot momentul oferindu-ne sprijinul logistic si material pentru realizarea acestei eveniment.

La competitie au participat 52 de copii si adolescenti intre 7- 20 de ani din Comuna Cricau. Întrecere s-a desfasurat pe grupe de varsta:7-10 ani; 11-15 ani, respectiv tineri 16-20 de ani.

Organizatorii au oferit cupe, diplome, premii pentru castigatori iar restul concurentilor au primit o diploma de participare si câte un iepuraş de ciocolată, pentru că acesta este şi numele competiţiei, iar copiii si adolescentii au fost foarte entuziazmati si fericiţi să participe.

La eveniment au partipat ca invitati domnul presedinte al PNL Alba Teodor Atanasiu, Simion Creţu prim-vicepreşedinte, vicepresedinţii Florin Roman, Mihai Nicuşor, Nicolae Popa. Organizatia municipală Alba Iulia au fost prezentă in frunte cu domnul presedinte Gabriel Pleșa, Nistor Nicolae si Gabriel Lupea, Ciucur Ovidiu de la organizatia de tineret.

Multumim pe aceasta cale sponsorilor si partenerilor:alba-sport.ro, proalba.ro, Ziarul Unirea, Ardeleanul FM, Sc.Pan-Mircea srl, Sc.Utu-Trans srl, Sc.Bixi Trans srl, Sc Albani Forex srl, Malasorte Club srl. (comunicat de presă).

 


 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea