Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 19 august, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA până în 19 august, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 30 iulie – 12 august 2018, publicată luni, arată că vremea va fi mai caldă decât în mod caracteristic acestei perioade, cu temperaturi de peste 30 de grade. Sunt prognozate și precipitații sub formă de ploaie în anumite regiuni, potrivit ultimelor informații publicate de meteorologi.

În Transilvania, pe tot parcursul intervalului de prognoză vremea va fi mai caldă decât în mod caracteristic acestei perioade în cea mai mare parte a regiunii. Prin urmare, media maximelor va fi de 29…30 de grade, cu o tendință de scădere doar în jurul datei de 7 august și, din nou, la finalul celei de a doua săptămâni, când se va înregistra o medie regională de 28 de grade. Temperaturile minime vor avea ușoare variații, dar se vor situa, în general, între 13 și 15 grade.

Ploile se vor semnala la nivel local pe 6 și 7 august, iar ulterior probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere abia după data de 14 august.

La munte, temperatura aerului, atât cea diurnă cât și cea nocturnă, nu va avea variații semnificative de la o zi la alta pe întreg intervalul de prognoză. Media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar a celor minime va fi între 11 și 13 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată la începutul intervalului, în zilele de 6și 7 august și, din nou, în intervalul 14 – 19 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea