Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 15 mai. Prognoza meteo în Transilvania și la munte

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 mai 2016, în toate regiunile țării.

Potrivit meteorologilor, în TRANSILVANIA, în prima săptămână temperaturile maxime se vor situa în general sub normele climatologice, iar cele mai scăzute valori vor fi în zilele de 3 şi 4 mai când media acestora va fi cuprinsă între 14 şi 16 grade. În cea de-a doua săptămână valorile diurne vor fi mai ridicate şi se vor situa la medii de 20…21 de grade Celsius.

Regimul termic nocturn nu va avea oscilaţii semnificative de-a lungul întregului interval, astfel că media minimelor se va încadra între 5 şi 9 grade Celsius. Ploi slabe cu caracter local şi temporar vor apărea aproape zilnic, iar în cursul zilei de 3 mai şi în noaptea de 3 spre 4 mai local vor fi moderate cantitativ.

LA MUNTE

În prima săptămână vremea va fi răcoroasă cu maxime cuprinse în medie între 6 şi 10 grade şi cu minime între 1 şi 3 grade Celsius. În cea de-a doua săptămână valorile termice vor creşte uşor şi vor ajunge la maxime medii în jurul a 12 grade şi minime de 4…6 grade.

În privinţa regimului pluviometric, aproape zilnic, temporar şi local vor fi ploi în general slabe, exceptând perioada 3-4 mai când vor fi moderate şi local însemnate cantitativ, iar pe creste vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea