Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 13 decembrie 2020, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vremea se va menține în general rece în toata țara, în următoarele două săptămâni. De miercuri, 2 decembrie, se încălzește și se va ajunge la temperaturi de 12 -13 grade, pentru ca apoi frigul să revină. Precipitații se anunță din 4 decembrie.

TRANSILVANIA

La începutul primei săptămâni, valorile termice diurne se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie de 1…2 grade. Treptat, până în data de 6 decembrie, maximele termice vor crește semnificativ, iar media acestora va fi de 9…10 grade. În a doua parte a intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 5…6 grade.

Media valorilor nocturne, până în data de 2 decembrie, va fi în scădere spre -9…-8 grade. Până la începutul celei de-a doua săptămâni din interval, minimele vor fi în creștere spre medii în jurul a 2 grade, valori peste normele perioadei. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou în scădere, spre medii în jurul a -1 grad. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere în jurul datei de 4 decembrie și în a doua săptămână, cu precădere în zilele de 7 și 8 decembrie.

LA MUNTE

Până în data de 6 decembrie, media valorilor termice diurne va fi în creștere de la -5 grade, spre 4…5 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 1…2 grade. Media valorilor nocturne, până în data de 7 decembrie, va fi în creștere de la -10 la 0 grade.

În a doua jumătate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou în scădere, spre medii în jurul a -4 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată după data de 4 decembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea