Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cum va fi VREMEA în weekend: Temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului și șanse reduse de ploi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Cum va fi VREMEA în weekend: Temperaturi ridicate, pentru această perioadă a anului

Meteorologul Elena Corduneanu a discutat pentru DCNEWS.ro, referitor la vremea în aceast weekend. Conform declarațiilor, cele mai crescute temperaturi se vor înregistra în zonele de deal, însă vom avea parte de vreme frumoasă și la munte.

„Noaptea și dimineața e rece. Au fost -7 grade în depresiuni, valori termice negative în mare parte din țară, dar nu mult sub 0, -2, -3 grade, sigur că ai curățat parbrizul de gheață, o să mai fie.

Una peste alta în zilele următoare e o vreme destul de cumsecade, în sensul că iată imaginile satelitare ne arată că semnele noroase majore sunt departe de noi, deci nu vom avea nori și precipitații, ploi semnificative.

Tot ce vom avea vor fi niște nori joși și ceață, în special dimineața, începând de mâine, dar în special sâmbătă și duminică, iar între regiunile țării sudul și estul vor fi cele mai vizate de aceste fenomene.

Adică sâmbătă și duminică chiar putem să vorbim de o vreme în general închisă în regiunile extracarpatice din cauza acestor nori joși și a ceții, care pot să persiste și toată ziua în unele locuri și din care poate să cadă burniță.

Meteorologul Elena Corduneanu: O splendoare de vreme

Aici temperaturile vor rămâne micuțe, modeste, putem vorbi de o vreme rece, dar în restul țării și în special la înălțime, în zonele de deal și de munte o să fie o splendoare de vreme, adică o să fie mult soare și o să fie chiar cald.

Valorile cele mai mari de temperatură le așteptăm în zonele de deal, nu la șes. Și la munte mari, dar bine, nu se vor compara valorile de la munte, de la Vârful Omu cu cele de la Târgoviște.

Normal că va fi mai cald la Târgoviște, putem să avem și 18 grade în zonele de deal. Putem să zicem că este caldă vremea pentru această vreme pentru că normal ar trebui să ne oprim pe la 12-13 grade.

Totuși, în zonele cu ceață consistentă și în nord putem să avem valori și de sub 10 grade. În Capitală, de pildă, și aici o să fie închis sâmbătă și duminică, în jur de 10-11 grade și cam fără soare, și un pic de burniță.”, a declarat meteorologul Elena Corduneanu la Realitatea Plus.

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea