Rămâi conectat

Curier Județean

Cum va fi VREMEA în luna octombrie 2022. Prognoza METEO anunțată de ANM

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA în luna octombrie 2022. Prognoza METEO anunțată de ANM

Prognoza meteo ANM pentru luna octombrie. Cum va fi vremea luna viitoare la nivel național? Vremea se anunță bună în luna octombrie, pe alocuri poate chiar puțin mai caldă decât ar fi normal în această perioadă și cu precipitații puține.

Citește și: Calendar Ortodox luna OCTOMBRIE 2022: Acoperământul Maicii Domnului, Sfănta Parascheva și Sfântul Dimitrie, sărbătorite în această lună

Săptămâna 3-10 octombrie

În săptămâna 3-10 octombrie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, sudice, estice și la munte, iar în cele nordice și centrale va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 10 – 17 octombrie

În săptămâna 10 – 17 octombrie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile.

Citește și: Prognoza meteo pentru iarna 2022-2023. Cum va fi VREMEA în România

Săptămâna 17 – 24 octombrie

În săptămâna 17 – 24 octombrie temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil local deficitar în sud-vestul țării.

Citește și: Când vine iarna 2022-2023 și când va cădea prima zăpadă în România?

Săptămâna 24 – 31 octombrie

În săptămâna 24 – 31 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile nord-vestice, dar și ușor deficitară în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, a fost semnalată prezenta unui urs pe raza localității Oarda. A fost emis mesaj RO-Alert locuitorilor din zonă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea