Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum va fi VREMEA de Florii și Paște 2022: Temperaturi scăzute și precipitații pe pe arii extinse

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA de Florii și Paște 2022: Temperaturi scăzute și precipitații pe pe arii extinse

Meteorologii anunță că vremea se va răci considerabil, de Florii. Vor fi diferențe de până la 18 grade între zilele de sâmbătă și duminică. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a anunțat joi, la Antena 3, cum va fi vremea în perioada următoare.

Citeşte şi: mesaje de Florii • Urări de Florii • Felicitări de Florii

„Până sâmbătă, mai ales în partea de sud, vest, sud-est a țării, vorbim de o vreme deosebit de caldă și dacă astăzi vom conta pe valori de temperaturi maxime de până la 22-23 de grade Celsius, mâine (vineri, 15 aprilie-n.r.) vorbim deja de temperaturi de 25 de grade Celsius.

Citește și: Mesaje de Paște. Urări de Paște. Felicitări de Paște care pot fi transmise prin SMS de Sfintele Paști

Aceste valori vor rămâne de interes pentru ziua de sâmbătă pentru partea de sud și sud-est a țării, pentru că în jumătatea nordică deja valorile de temperatură vor fi în scădere. Maximele nu vor depăși 14-15 grade Celsius. Va fi mai rece decât ar fi normal pentru a doua decadă a lunii aprilie”, a precizat ea, la Antena 3.

Vor fi înnorări, mai ales în partea de vest, centru, nord și nord-est a țării, iar duminică valorile de temperaturi vor scădea în majoritatea regiunilor. De asemenea, sunt așteptate precipitații pe arii extinse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Era cunoscută ca doamna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea