Cum și de ce a fost ”premiată” doamna/domnișoara D.D.M de Primăria Ciugud

Paul Voicu - Primar 2020

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, reprezentanții primăriei Ciugud, dau un exemplu de „așa nu” cu imaginea unei mașini parcate pe o stradă închisă pe care abia s-a turnat stratul stabilizat și orice autovehicul ar afecta lucrarea. Mașina se pare că aparține unei doamne sau domnișoare, care se va trezi cu o amendă pe post de „premiu”.

„Astăzi suntem nevoiți să oferim un „premiu” posesoarei autoturismului din imagine. Este domnișoara/doamna D. D. M. și pentru lipsa de respect și bun simț față de lucrările care se desfășoară pe strada Principală din Seușa va fi „premiată” cu o amendă. Circulația rutieră în zona este ÎNCHISĂ deoarece s-a turnat stratul stabilizat și orice autovehicul ar afecta lucrarea. De asemenea, am putea mări premiul, dacă, după o evaluare corespunzătoare, constructorul va constata că plimbarea șoferiței în interiorul șantierului a afectat stabilizatul.

ELIT

În ciuda acestei situații suntem însă fericiți că acest caz ne-a fost sesizat chiar de un localnic din Seușa deranjat de acest gest lipsit de respect. Nu îi dăm numele, dar îi transmitem întreaga noastră recunoștință. Mulțumim mult pentru că ați luat atitudine și să știți că ne dați încredere că ne facem bine.

Noua stradă nu este modernizată pentru primărie, pentru primar sau consilierii locali, ci este pentru oamenii din Seușa, care merită o lucrare de calitate, durabilă în timp. Și să nu uităm!!! Valoarea unei comunități este dată de respectul, educația și bunul simț al locuitorilor ei”, au scris reprezentanții primăriei Ciugud pe facebook.

Mihail David - 2020

Foto: facebook – Primăria comunei Ciugud

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...