Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Cum se poartă stilul gipsy

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Influenţele orientale au devenit o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru designerii vestimentari. Aceştia au acordat o nouă înfăţişare frumuseţii şi eleganţei reintrepretând elemente tradiţionale din culturile exotice. Printre cele mai exploatate piese vestimentare se numără rochiile maxi, accesoriile şi tunicile fluide. O invazie de culori, imprimeuri entice şi accesorii metalice conturează armonios stilul vestimentar gipsy.
lStilul gipsy subliniază feminitatea – Combină stilul gipsy cu romantismul delicat. Asortează o rochie albă diafană cu un bolero colorat. Înlocuieşte clasicele accesorii suprapuse cu unele mult mai simple. Optează pentru un colier cu pandantiv şi un inel cu piatră supradimensionată. În materie de brăţări sunt permise modelele metalice subţiri.
lRegula suprapunerilor – Ţinutele suprapuse definesc poate cel mai bine stilul vestimentar gipsy. Poartă rochii maxi cu veste şi centuri în talie. Dacă ai optat pentru o rochie multicoloră, alege o vestă uni şi o geantă în stil poştaş din piele, cât mai simplă. Evită modelele cu franjuri sau aplicaţii textile foarte încărcate. De asemenea, nu combina bluzele vaporoase care trec de talie cu fuste lungi cu volane. Şi, nu în ultimul rând, topurile sexy cu paiete păstrează-le pentru seară.
lRegula accesoriilor – Brăţările masive, colierele supradimensionate şi mărgelele completează foarte bine o ţinută gipsy. Însă aceste accesorii nu sunt întotdeauna atât de uşor de asortat. Iată câteva reguli simple de care trebuie să ţii cont pentru a face alegeri cât mai corecte. Cerceii mari cu pietricele multicolore şi colierele cu model încărcat nu se asortează de obicei cu piese vestimentare viu colorate. Acestea se potrivesc cel mai bine pieselor uni cât mai simple. Când porţi inele cu pietre supradimensionate renunţă la brăţări masive foarte late. Dacă optezi pentru cercei candelabru, nu mai purta nimic la gât. Accesoriile în nuanţe tari asortează-le hainelor în culori neutre sau de aceeaşi nuanţă, dar într-o variantă mult mai caldă sau mai închisă.
lReinventează-ţi propriul stil – Dacă nu eşti adepta rochiilor maxi şi a fustelor lungi, investeşte în topuri vaporoase multicolore. Asortează unei perechi de jeanşi skinny o bluză vaporoasă înflorată sau roşie. Optează pentru rochii uni în culori pastelate: verde, turcoaz sau lila şi mizează pe accesorii cu accente metalice. Stilul gipsy este deschis improvizaţiilor şi reinterpretărilor clasice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut” Tigrul platanului cauzează mari neplăceri albaiulienilor care au vrut să profite de timpul frumos de afară și să petreacă a doua zi de Paște în aer liber, la Alba Iulia. Ploșnițele dantelate sunt extrem de enervante, iar înțepăturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea