Rămâi conectat

Economie

Cum sa găsiţi un service auto profesional

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Daca sunteti in cautarea unui service auto si nu sunteti sigur care sunt caracteristicile pe care acesta trebuie sa le intruneasca pentru a putea fi considerat profesional dupa standardele actuale, cititi mai jos cateva elemente definitorii ale oricarui service auto care se respecta. Detaliile marcate mai jos sunt generale si sunt construite in jurul ideii reparatiilor curente, desi, in anumite situatii, pot fi functionale si pentru reparatii capitale sau chiar demontari specializate.

  1. Standarde de siguranta ale personalului angajat. Cel mai important aspect intr-un service auto nu tine de clienti, ci de angajati, si se refera la siguranta acestora in timpul muncii. Asigurarea sigurantei, atat in munca libera, cat si pe rampa, optimizeaza procesele mecanice si aduce un spor de calitate rezultatelor, protejand simultan fizic si psihic personalul calificat ce lucreaza in interiorul serviceului auto.
  2. Aparatura si unelte. Achizitionarea de aparatura de ultima generatie si de unelte corespunzatoare nu tine de snobism, ci de decenta profesionala. In serviceurile auto moderne, masina dumneavoastra va beneficia de cele mai bune instrumente, de la o cheie de 13 bine echilibrata, la ultimele device-uri electronice de verificare a sistemelor din computerele de bord.
  3. Personal. Instrumentelor din categoria precedenta li se adauga un personal calificat, cu inalta experienta in domeniu si cu suficiente intuitii tehnice incat sa obtina cei mai scurti timpi in repararea masinii dumneavoastra.
  4. Comunicare. Marea majoritate a procedurilor mecanice pot fi explicate succint unui necunoscator prin cuvinte simple. Un service auto care se respecta pune mare pret pe comunicare si pe informarea continua a clientilor cu privire la starea masinii acestora si la posibilitatile pe care le au.
  5. Program. Tergiversarile succesive nu isi au locul intr-un garaj auto contemporan. Lucrand cu service-urile mai cunoscute va veti asigura de faptul ca personalul va respecta orarul stabilit initial, fara intarzieri nenecesare.

Service profesionalMotivele pentru care ar trebui sa alegeti un service de calitate in locul unui obisnuit sunt extrem de variate. In primul rand, modul in care se desfasoara reparatiile sau intretinerea masinii dumneavoastra are un efect direct asupra duratei de viata a automobilului. Intr-un service auto  profesional, veti beneficia de practicieni cu experienta lunga in domeniu (inca mai important) cu cunostinte tehnice de specialitate aduse la zi.

Sursa imagine  – ad-garage.ro

Masina dumneavoastra va fi reparata astfel intr-un timp mai scurt si intr-un mod mai adecvat, pastrand efortul personalului la aceleasi cote sau chiar reducandu-l. Pentru dumneavoastra, aceste fapte se traduc in mai putin timp petrecut de masina dumneavoastra in service si, posibil, chiar mai putini bani.

 Un alt motiv esential este dat de faptul ca aceste service-uri garanteaza originea pieselor de schimb folosite pentru automobilele care ajung aici. In cazul masinilor, diferenta dintre piesele originale si piesele contrafacute este esentiala, atat pentru siguranta dumneavoastra in trafic, cat si pentru durata de functionare a pieselor respective. Alegand doar piese originale, puteti sta linistit ca, la finalul reparatiilor, masina dumneavoastra va functiona ca dupa ce a iesit din fabrica.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea