Cum s-au ”agresat verbal și fizic pentru 20 de lei” USR-iștii din Alba. Cum va fi când trebuie să hotărască bugetul orașului

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

O postare recentă pe rețeaua de socializare facebook explică de la ce a pornit scandalul din cadrul USR Alba, în urma căruia Ioan Anghel a încasat un pumn.

Totul ar fi pornit după ce Ioan Anghel și-a acuzat o colegă nevinovată că l-a prejudiciat cu suma de 20 de lei. Supărată de acuzațiile nedrepte, aceasta și-a chemat soțul care i-a aplicat o ”corecție bărbătească” candidatului USR la primăria Sebeș.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Mai jos, postarea integrală de pe facebook:

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

”Dacă vreunul dintre dvs v-ați gândit vreodată să intrați în USR trebuie să vă gândiți de 2 ori înainte, nu de alta dar botezul e cât se poate de dureros.

A simțit-o pe pielea lui, chiar candidatul USR, Ioan Anghel care a încasat-o grav ( ,,croșeu de dreapta,, susțin colegii de echipă), chiar de la un membru de partid. Practic, domnul Anghel, într-un moment de retard caracteristic, și-a acuzat o colegă că l-a prejudiciat cu suma de 20 de lei (restul rămas de la achiziția unui cartuș de imprimantă ) și a acuzat-o de furt.

Femeia, pusă la zid și nevinovată de acuzația legumicultorului, și-a chemat soțul care i-a aplicat o corecție barbătească. Umilit, acesta fuge din sediul partidului direct la poliție și transformă un eveniment izolat din echipa USR într-un comunicat politic, cerând siguranță și protecție. Împotriva a ce trebuie tu să fi protejat? Împotriva propriei aroganțe sau a caracterului deosebit de flegmatic?

Cu ce ești mai presus de ceilalți din echipa ta? Un partid serios a ajuns să susțină un astfel de personaj, un papițoi. Adevarul este simplu… V-AȚI BĂTUT CA ANIMELELE ÎN CUȘCĂ și cu toate astea, voi, în 2 luni de zile, vreți să conduceți acest oraș? Dacă v-ați agresat fizic și verbal pentru 20 de lei, oare cum va fi când voi trebuie să hotărâți bugetul orașului? Vai și amar de noi și de viitorul nostru…”, scrie în postare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419