Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum l-a „omorât” presa pe Florin Salam: „Această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum l-a „omorât” presa pe Florin Salam: „Această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România”

În seara zilei de sâmbătă, a apărut în spațiul public informația „pe surse”, preluată apoi de mai multe publicații, cum că interpretul de manele Florin Salam ar fi încetat din viață.

Cântărețul transmite însă că se simte bine și așteaptă reîntâlnirea cu fanii.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV”, a scris Florin Salam pe facebook.

Și Betty, fiica manelistului, a infirmat presupusele zvonuri,  pe Instagram.

„Cel care a scris acel material de la Pro Tv, ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva? Să induci lumea în eroare și să îi bagi în panică?! Te sfătuiesc să-ți dai demisia. Cum poți să scrii un mare FAKE de știre, omule? Ceea ce ai scri tu despre tatăl mei, sper să nu atragi tu”, a scris Betty pe Instagram.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea