Rămâi conectat

Sport

Cum arată terenul unde a jucat prima dată fotbal Nicolae Stanciu, vedeta echipei Steaua Bucureşti – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Unul dintre cei mai promiţători tineri din fotbalul românesc este Nicolae Stanciu, fostul căpitan al echipei de tineret a Naţionalei României. Acesta s-a născut într-o familie modestă, într-un sat în care acum nu sunt mai mult de 100 de familii. Chiar dacă tainele fotbalului le-a desluşit la FC Unirea Alba Iulia, Nicolae Stanciu a jucat pentru prima dată, pe terenul din satul Craiva, aflat lângă şcoala generală. Satul Craiva aparţine de comuna Cricău şi se află la 15 kilometri de Alba Iulia. 

Ascensiunea tânărului fotbalist a fost evidentă, acesta debutând în Liga a II-a la 15 ani, într-un meci cu Corvinul Hunedoara şi în Liga I, la vârsta de 17 ani, într-un meci cu Steaua Bucureşti, câştigat de echipa din Alba Iulia cu scorul de 2-1.

Tânărul născut în 7 mai 1993 a dat probe la Chelsea Londra şi a trecut şi prin „curtea” celor de la VfB Stuttgart, însă nu a putut fi legitimat în Germania pentru că nu avea vârsta de 18 ani.

[nggallery id=1592]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea