Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum a avut „grijă” un minor din Alba de casele vecinilor cât au fost plecați în străinătate. I-a lăsat fără electronice și bijuterii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum a avut „grijă” un minor din Alba de casele vecinilor cât au fost plecați în străinătate. I-a lăsat fără electronice și bijuterii

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Aiud a fost condamnat la măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o durată de 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată după ce și-a lăsat patru vecini fără electrocasnice și bijuterii.

În actul de sesizare s-a reținut în fapt, că persoanele vătămate B. B., C. C., C. C_. și D. D. dețin locuințe situate în municipiul Aiud, iar în cursul lunii martie 2015 se aflau în străinătate.

Inculpatul A. A. locuiește pe aceeași stradă din Aiud, în apropierea locuințelor persoanelor vătămate, și a luat hotărârea infracțională la sfârșitul lunii martie 2015 să sustragă bunuri de valoare din locuințele celor 4 persoane vătămate, profitând de faptul că sunt plecate momentan în străinătate și imobilele ce le aparțin nu sunt locuite de alte persoane. Hotărârea infracțională a fost pusă în executare, conform celor mai jos expuse.

În data de 24.03.2015 a pătruns prin efracție, prin podul locuinței și spargerea tavanului din rigips, în locuința persoanei vătămate B. B_., de unde a sustras un televizor color , tip plasmă, marca Samsung, culoare neagră, un laptop ACER, de culoare neagră, bijuterii (lănțișor cu medalion de circa 10 gr), un cuptor electric și mai multe perechi de blugi.

În data de 24.03.2015 a pătruns prin efracție, prin podul locuinței și spargerea tavanului din rigips, în locuința persoanei vătămate C. C., de unde a sustras două televizoare , tip LCD, mărcile LG și Samsung, de culoare neagră,mai multe obiecte de îmbrăcăminte (pantaloni blugi , geci) și bijuterii (lanțișor, inel, verighetă).

În data de 25.03.2015 a pătruns prin efracție, prin podul locuinței și spargerea tavanului din rigips, în locuința persoanei vătămate D. D., de unde a sustras un televizor tip LCD, un cuptor cu microunde , două covoare, obiecte de îmbrăcăminte și pături.

În data de 27.03.2015, a pătruns prin forțarea sistemului de închidere al ușii de acces în locuința persoanei vătămate C. C și a sustras 2 televizoare tip plasmă și bijuterii (circa 350 gr. conform declarației persoanei vătămate).

Inculpatul a adus laptopul Acer, sustras de la persoana vătămată B. B., la locuința mamei suspectului J.J., unde l-a ascuns într-o pereche de blugi cu care a venit la locuința mamei suspectului J. J. pentru a-i spăla, ferindu-l de vederea mamei sale și a suspectului.

Televizoarele le-a vândut unor cetățeni care nu știau că provin din furturi.

Sentința Judecătoriei Aiud nu este definitivă, ea putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea