Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Cugirul votează. Până la ora 15.00 s-au prezentat la vot 7.133 votanți, adică 32,38%

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 7.133 de cetățeni, din cei 22.029 total înscrisi pe listele permanente, adică 32, 38% au votat la Cugir în cele 20 secții de votare, până la ora 15.00.

Prezenta la vot este mai mare cu 12% fată de alegerile prezidentiale din 2014. Potrivit informațiilor, peste 2300 dintre votanți au fost persoane cu varsta peste 60 ani.

Prezența la vot a fost mai mare între orele 13.00 – 15.00. Primarul Orasului Cugir, Adrian Teban a votat la ora 10.00, la una dintre sectiile amenajate in incinta Scolii Gimnaziale Nr.3. Cugir. Edilul s-a prezentat la urne alaturi de sotia, Laura, de fiica sa majora, Theodora si de mezinul familie, Andrei. Cu fiul său de mâna, Primarul Cugirului a votat „Pentru dreptul tuturor romanilor de a trai intr-o tara normala, asa cum ne-am dorit-o dupa 1989. Am votat cu gandul la cei care sunt plecati de ani de zile in alte tari si care merita si au dreptul sa se intoarca si sa traiasca intr-o Romanie europeana”.

Si presedintele PRO ROMANIA, Sorin Vasile a votat tot la ora 10.00, la sectia de votare nr.142 ,impreună cu sotia si fiul lor. La iesirea de la vot, liderul Pro Romania a declarat:  ,,Am votat pentru un altfel de președinte, un președinte care iubește România și implicit pe români. Îi îndemn pe toți să iasă astăzi la vot, ținându –se cont că anul acesta, se vor împlini 30 de ani, de când ne –am câștigat acest drept constituțional, pentru care semenii noștri s –au jerfit atunci ca noi să putem vota astăzi”.

 ( C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea