Rămâi conectat

Curier Județean

Cugirul se retrage din Asociaţia Locală a Energiei Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Consilierii legislativului de la poalele Drăganei sunt chemaţi la jumătatea acestei săptămâni să aprobe un proiect de hotărâre al primarului cu privire la retragerea oraşului Cugir din calitatea de membru al Asociaţiei Agenţia Locală a Energiei Alba. Demersul are la bază un Raport de specialitate al Biroului Administrarea Domeniului Public şi Privat al Primăriei care recomandă  retragerea oraşului din cadrul asociaţiei, începând cu anul 2013.

În motivarea biroului se arată că deşi Oraşul Cugir este membru fondator al acestei asociaţii şi şi-a achitat cota de finanţare de 1000 euro (4292,90 lei), consideră inoportună continuarea participării pe viitor ca membru al amintitei structuri. În Raport se arată că în anul 2011 în cadrul Adunării Generale Anuale a Asociaţiei s-a hotărât că membrii aceştia să plătească anual o cotizaţie de 0,5 lei pentru fiecare locuitor al oraşului, adică aproximativ 12.000 lei.

,,Având în vedere priorităţile oraşului Cugir pe termen scurt şi mediu şi existenţa altor instituţii publice care oferă servicii asemănătoare, considerăm oportună retragerea din cadrul asociaţiei, începând cu anul 2013” se arată în Raportul de Specialitate întocmit de administraţie. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea