Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cugireanul Mihai Nicușor, numit în noul Consiliu de Administraţie al Cupru Min Abrud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Liberalul Mihai Nicușor a fost desemnat membru în noul Consiliu de Administraţie al societății miniere de stat Cupru Min SA Abrud.  În prezent, Nicușor este director comercial al Romarm, administrator special la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir, și consilier județean în CJ Alba, din partea PNL.

Noul CA al Cupru Min Abrud este condus de Nicolae Luca, consilier al ministrului Economiei, iar membrii sunt Nicolae Iordache, Mihai Nicuşor,  Nicolae Turdean, Felix Branişte – şef de cabinet al secretarului de stat în Ministerul Economiei, Bogdan Badea).

Mihai Nicușor este plecat de mai multe zile în străinătate. Contactat de ziarul “Unirea” acesta a declarat că nu mai este membru în nici un alt Consiliu de Administrație al vreunei companii și că urmează ca la prima ședință a CA Cupru Min Abrud să se facă o analiză a documentelor societății, pentru a își putea exprima un punct de vedere privind situația și perspectivele acestei companii.

În prezent, directorul general al companiei de stat Cupru Min Abrud este Nicolae Iordache, iar societatea are circa 500 de angajaţi. La Roșia Poieni se află cea mai mare exploatare de cupru din ţară, respectiv un zăcământ evaluat la 900 de milioane de tone de cupru.

Societatea minieră din județul Alba se află în procedură de vânzare de concentrat de cupru, cu plata în avans, derulat de Ministerul Economiei şi S.C. Cupru Min S.A., criteriile de eligibilitate fiind îndeplinite doar de 2 ofertanţi – Trafigura PTE LTD Singapore şi Yldirim Holding AŞ Turcia, iar în prezent sunt în analiză ofertele preliminare şi amendamentele la proiectul de contract depuse de către ofertanţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea