Rămâi conectat

Sport

Cugireanul Emanuel Codrea (CSM Unirea Alba Iulia), debut internațional pentru România Under 19, în dubla cu Slovenia: câte o repriză în ambele amicale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Fundașul cugirean Emanuel Codrea. legitimat la CS Municipal Unirea Alba Iulia, a cunoscut debutut internațional, la nivelul echipei naționale a României Under 19, în dubla externă disputat în aceste zile în Slovenia de echipa condusă de Alexandru Pelici.

Fundașul divizionarei terțe a evoluat în a doua repriză a confruntării amicale de la Terme Čatež, scor 0-3 (0-1), iar astăzi, a fost al doilea test, pierdut de asemenea de „tricolori”, scor 0-1 (0-1). Și în acest al doilea joc, apărătorul unirist a jucat toate cele 45 de minute ale actului secund (a avut o bară).

Din acest motiv al convocării la echipa națională, E. Codrea are șanse minime să evolueze mâine pentru echipa de club, în jocul CSM Unirea Alba Iulia – ACS Tg. Mureș, la ora 14.00, pe „Cetate”. în urmă cu două săptămâni, E. Codrea, fostablist năascut în anul 2004, a fost convocat în premieră la echipa națională, pentru un stagiu de pregătire ce a inclus două jocuri de verificare, cu Unirea Constanța și Progresul Spartac (a avoluat în ambele și a oferit o pasă decisivă)

România U19 este calificată la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2023, după ce a trecut de Letonia, Lituania și Austria în grupa preliminară.

Foto: FRF


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSȘ Blaj, antrenor Alexandru Man, calificare la turneul final de minivolei Under 13 masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSȘ Blaj, antrenor Alexandru Man, calificare la turneul final de minivolei Under 13 masculin Echipa de minivolei masculin Under 13 a Clubului Sportiv Școlar Blaj s-a calificat la turneul final al competiției juvenile organizate de Federația Română de Volei. Formația pregătită de antrenorul Alexandru „Delu” Man a reușit această performanță în urma turneului semifinal 1, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea