CUGIR: Tată și fiu, suspecţi de furt, prinşi în flagrant de poliţişti. Au sustras produse electronice dintr-o locuință și au încercat să le vândă

Poliţiştii din Cugir au reţinut un bărbat din oraş şi pe fiul acestuia, ce sunt bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă. Pentru prinderea celor doi, poliţiştii au organizat un flagrant.

La data de 16 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 36 de ani, din Cugir şi pe fiul acestuia, un minor în vârstă de 16 ani, în timp ce încercau să vândă produse electronice provenite dintr-un furt, faptă ce a fost reclamat poliţiei în data de 12 ianuarie a.c.

ELIT

Se pare că, cei doi ar fi pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă din Cugir şi ar fi sustras mai multe produse electronice a căror valoare a fost estimată la 2.300 de lei.

Poliţiştii i-au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 17 ianuarie, îi vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

spetsnaz 18 ianuarie 2018 at 5:44

Astia-s de rasul curcilor. Dupa ce faci flagrantul,vi si spui ca cei 2 sant BANUITI DE FURT ??? Astia-s normali ??? Pai cand ai flagrant,….nici nu poate fi vorba deeee banuiala. Deciiii,….ca-n colonia Romania,….nici in Africa !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...