Rămâi conectat

Curier Județean

CUGIR: Propuneri de modificare şi completare a Regulamentului cadru al serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sucursala de Apă Cugir a adresat o scrisoare Primăriei oraşului prin care solicită sprijin pentru a determina 400 de proprietari de locuinţe individuale de a se racorda la canalizarea menajeră şi a se conforma „Regulamentului serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare al oraşului Cugir” întocmit în conformitate cu Ordinul ANRSC nr.88/2007, pentru aprobarea Regulamentului – cadru al serviciului de alimentare cu apă şi canalizare.

Având în vedere prevederile Legii nr. 51/2006, Legea serviciilor comunitare de utilităţi publice, Hotărârea Consiliului Local nr. 187/2007, privind aprobarea „Regulamentului serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare” şi Hotărârea Consiliului Local nr. 8/2013, referitoare la scoaterea din funcţiune a unor bunuri aparţinând sistemului de apă şi de canalizare, Biroul Adminstrarea Domeniului Public şi Privat al oraşului a propus legislativului local să fie de acord cu modificarea şi completarea regulamentului de mai sus.

Astfel, art.53,litera a se modifică şi va avea următorul conţinut: „sursa de apă de suprafaţă este Râul Mare, pentru locaţia de producere a apei potabile”; Art. 245, litera a se completează şi va avea următorul conţinut: „încălcarea prevederilor normativelor în vigoare, ale avizelor operatorului şi al acordului Inspectoratului Judeţean de Protecţia Mediului, privind descărcarea apelor uzate în reţelele de canalizare”, prevăzute la art. 54, 132, 142, 143, 144.  (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea