Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Sorin Ioan BUMB, Senator PNL de Alba​: Cu ocazia Zilei Naționale, la mulți ani România, la mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă| Sorin Ioan BUMB, Senator PNL de Alba​: Cu ocazia Zilei Naționale, la mulți ani România, la mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!

Ziua Marii Uniri este sărbătoarea de suflet a tuturor românilor, momentul de bucurie și deplină demnitate națională ce ne învață că suveranitatea, independența națională și democrația sunt valori fără de care un popor nu poate exista și nu se poate dezvolta.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Păstrând vie memoria și recunoștința personalităților care au înfăptuit Marea Unire, avem credința că trebuie să ne mobilizăm cu toții pentru a garanta un viitor mai bun tuturor românilor, mai ales că perioada actuală este marcată de provocări cum nu s-au mai văzut. De aceea, aniversarea acestei zile sfinte trebuie să ne găsească sub semnul unității în jurul intereselor naționale și al perspectivelor strategice prioritare ale României; să fim uniți în credința că, deși traversăm vremuri tulburi și primejdioase, suntem pe drumul sigur al unui viitor mai bun.

Poate că România de acum nu este chiar cea pe care ne-o dorim și, cu siguranță, clasa politică de azi nu este, nici pe departe, la înălțimea generației de aur care a înfăptuit unirea cea mare de la Alba Iulia. Dar tocmai de aceea, trebuie să ne uităm cu luciditate la prezent, să discernem adevărul de falșii profeți și să ne mobilizăm pentru a ne împlini destinul într-o lume în care evenimentele se desfășoară cu o rapiditate nemaiîntâlnită în trecut.

Să prețuim ceea ce ne unește și să ne bucurăm de această zi minunată! Să fim mândri că suntem români!

Cu ocazia Zilei Naționale, la mulți ani România, la mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!

Sorin Ioan BUMB,

Senator PNL de Alba​


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea