Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cu bagajul făcut pentru Grecia, o familie din Alba Iulia a fost „reținută” de COVID-19 acasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, o familie din Alba Iulia care se pregătea să plece în vacanță în Grecia, a fost nevoită să renunțe la planuri după ce unul din membri a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19. Testul a fost făcut la cerere de persoanele în cauză, deoarece turiștii care intră în Grecia trebuie să facă dovada unui test de coronavirus negativ.

Potrivit unor surse ale ziarulunirea.ro, de marți, când a început testarea la cerere în județul Alba, s-au efectuat aproximativ 120 de teste, două dintre acestea având rezultat pozitiv la noul coronavirus.

Senatul a adoptat ieri legea carantinei și izolării care spune că persoanele asimptomatice vor fi internate obligatoriu în spital, timp de 48 de ore, după care vor putea fi izolate la domiciliu numai printr-o decizie a Direcției de Sănătate Publică (DSP), însă legea nu a fost încă promulgată de președintele Iohannis.

Numărul total al cazurilor confirmate cu noul coronavirus în județul Alba este la această oră de 518 persoane, 437 persoane vindecate și 28 decese.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea