Cu bagajul făcut pentru Grecia, o familie din Alba Iulia a fost „reținută” de COVID-19 acasă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, o familie din Alba Iulia care se pregătea să plece în vacanță în Grecia, a fost nevoită să renunțe la planuri după ce unul din membri a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19. Testul a fost făcut la cerere de persoanele în cauză, deoarece turiștii care intră în Grecia trebuie să facă dovada unui test de coronavirus negativ.

Potrivit unor surse ale ziarulunirea.ro, de marți, când a început testarea la cerere în județul Alba, s-au efectuat aproximativ 120 de teste, două dintre acestea având rezultat pozitiv la noul coronavirus.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Senatul a adoptat ieri legea carantinei și izolării care spune că persoanele asimptomatice vor fi internate obligatoriu în spital, timp de 48 de ore, după care vor putea fi izolate la domiciliu numai printr-o decizie a Direcției de Sănătate Publică (DSP), însă legea nu a fost încă promulgată de președintele Iohannis.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Numărul total al cazurilor confirmate cu noul coronavirus în județul Alba este la această oră de 518 persoane, 437 persoane vindecate și 28 decese.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419