// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

CSU Alba Iulia revine în Liga Naţională de baschet feminin! Formaţia din Cetatea Marii Uniri profită de faptul că Agronomia şi Rapid Bucureşti nu s-au înscris în prima ligă!

CSU Alba Iulia va reveni de la toamnă în Liga Naţională de baschet feminin, deşi a ratat obiectivul de a promova, formaţia din Cetatea Marii Uniri profitând de faptul că Rapid Bucureşti şi Agronomia Bucureşti nu s-au înscris în prima ligă, termenul limită fiind 15 iunie.

Echipa albaiuliană nu şi-a atins scopul în ediţia 2016-2017, când nu a reuşit să revină în eşalonul superior, pe care l-a părăsit din motive finaciare vara trecută, din postura de vicecampioană! “Baschetul albaiulian merge înainte! Nu se ştie deocamdată în ce eşalon vom evolua, dar există şi perspectiva să revenim în Liga Naţională, însă trebuie să aşteptăm un punct de vedere oficial al federaţiei. În funcţie de acesta, vom stabili strategia, antrenor, buget, transferuri“, a precizat preşedintele Bogdan Duma.

Cele două contracandidate la promovare nu vor evolua în Superliga Naţională, astfel că CSU Alba Iulia mai aşteaptă în aceste zile doar confirmarea oficială din partea FRF, cazul fiind relatat şi de site-ul totalbaschet.ro.

În cazul în care se va întoarce în elita baschetului feminin autohton, CSU Alba Iulia va apela la un antrenor străin pe banca tehnică, acesta înlocuindu-l pe Nicuşor Marcu.

Dan HENEGAR