CSU Alba Iulia revine în Liga Naţională de baschet feminin! Formaţia din Cetatea Marii Uniri profită de faptul că Agronomia şi Rapid Bucureşti nu s-au înscris în prima ligă!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

CSU Alba Iulia va reveni de la toamnă în Liga Naţională de baschet feminin, deşi a ratat obiectivul de a promova, formaţia din Cetatea Marii Uniri profitând de faptul că Rapid Bucureşti şi Agronomia Bucureşti nu s-au înscris în prima ligă, termenul limită fiind 15 iunie.

Echipa albaiuliană nu şi-a atins scopul în ediţia 2016-2017, când nu a reuşit să revină în eşalonul superior, pe care l-a părăsit din motive finaciare vara trecută, din postura de vicecampioană! „Baschetul albaiulian merge înainte! Nu se ştie deocamdată în ce eşalon vom evolua, dar există şi perspectiva să revenim în Liga Naţională, însă trebuie să aşteptăm un punct de vedere oficial al federaţiei. În funcţie de acesta, vom stabili strategia, antrenor, buget, transferuri„, a precizat preşedintele Bogdan Duma.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Cele două contracandidate la promovare nu vor evolua în Superliga Naţională, astfel că CSU Alba Iulia mai aşteaptă în aceste zile doar confirmarea oficială din partea FRF, cazul fiind relatat şi de site-ul totalbaschet.ro.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În cazul în care se va întoarce în elita baschetului feminin autohton, CSU Alba Iulia va apela la un antrenor străin pe banca tehnică, acesta înlocuindu-l pe Nicuşor Marcu.

Dan HENEGAR