Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia – ICIM Arad 45-69, în al doilea joc al turneului locurilor 6-9 de la Oradea | Trupa lui Manuel Rodriguez, din înfrângere în înfrângere!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În al doilea joc al turneului 6-9 din cadrul fazei secunde a Ligii Naționale de baschet feminin, în Sala „Antonio Alexe” din Oradea, CSU Alba Iulia a pierdut cu ICIM Arad, scor 45-69 (11-20, 10-12, 13-17, 11-20), continuând seria intermitenă a eșecurilor din 2018.

După eșecul de ieri cu SCM Timișoara, orice șansă de a evita poziția a 8-a s-a rispit pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, iar înfrângerea cu ICIM Arad confirmă că CSU Alba Iulia este într-un picaj evident.

Un an 2018 de coșmar pentru echipa condusă de Manuel Rodriguez, ce are un singur succes din 12 partide oficiale și 10 insuccese la rând, în trei competiții!!!

În 2018, CSU Alba Iulia nu se regăsește, traversând o perioadă neagră: penultima în ierarhie (de pe poziția a 4-a), cu 7 eșecuri la rând în Liga Națională și o unică victorie din 12 partide oficiale. În ultimul joc de la Oradea, mâine CSU Alba Iulia va întâlni BC Sirius Tg. Mureș.

Au marcat:  Jessica January – 15 puncte („double-double”, 14 recuperări), Marta Fodor – 8, Tyshara Fleming – 6, Kristina Arsenic – 5, Georgiana Plăvițu – 3, Cristiana Cutaș -3, Diana Ignat – 3, Alina Crăciun – 2. Antrenor Manuel Rodriguez.

Configurația primului tur de play-off: Sepsi Sf. Gheorghe – CSU Alba Iulia, CSM Satu Mare – SCM Timișoara, Olimpia Brașov – ICIM Arad și “U” Cluj – CSBT Alexandria (programate în 23, 27 și 30 martie).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea