Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia a câştigat în deplasare la CSM Oradea, scor 80-38 *Succes categoric în etapa cu numărul 21 a campionatului

Tudor Stan

Publicat

în

După două partide externe câştigate în CEWL, CSU Alba Iulia şi-a reluat meciurile din campionat, iar sâmbătă a reuşit o victorie facilă pe terenul echipei Universitatea CSM Oradea. Echipa lui Miroslav Popov s-a impus cu 80-39, pe sferturi 24-13, 21-11, 19-10, 16-4, şi a ajuns astfel la cea de a 16 victorie din actualul sezon. În comparaţie cu ultimul joc, cel din Cehia, la echipă a revenit Alexandra Uiuiu şi a mai fost folosită junioara Mihaela Gherman. Pentru CSU Alba Iulia urmează un meci de foc, miercuri pe teren propriu, în compania echipei Sepsi Sfântu Gheorghe.

Echipa din Cetatea Marii Uniri a avut astăzi parte de „un antrenament” pe terenul formaţiei CSM Oradea. Baschetbalistele din Cetatea Marii Uniri s-au impus categoric într-un meci pe care l-au controlat de la un capăt la celălalt. În primul sfert, Uiuiu şi compania şi-au asigurat o diferenţă mare de scor, iar la pauză tabela indica 45-24 pentru CSU Alba Iulia. În cel de-al treilea sfert CSU Alba Iulia şi-a continuat parcursul şi înainte cu cele 10 minute de final scorul era 64-34, cu o diferenţă de 30 de puncte în favoarea albaiuliencelor. În ultimul sfert, gazdele au „aruncat prosopul”, iar defensiva pregătită de Miroslav Popov a funcţionat excelent şi primit numai 4 puncte. În final CSU Alba Iulia s-a impus categoric cu scorul de 80-38. Victoria de la Oradea îi este dedicată baschetbalistei Wumi Agunbiade, care astăzi a împlinit 23 ani.

Au marcat: Jessica Kuster – 16 puncte, Milica Deura – 15, Marta Fodor – 13, Valencia McFarland – 13, L`Oreal Price – 9, Wumi Agunbiade – 6, Alexandra Uiuiu – 4, Dora Ardelean – 2 şi Mihaela Gherman – 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea