CSȘ Blaj, maximum de puncte în campionatul rezervat cadeților | Echipa condusă de Alexandru Man vrea o nouă medalie națională

Remarcabil parcursul realizat până în prezent de CSȘ Blaj în campionatul de volei masculin rezervat cadeților! Formația din “Mica Romă”, pregătită de antrenorul Alexandru “Delu” Man, a câștigat toate cele 5 jocuri susținute, cu scorul de 3-0, reușind performanța de a nu ceda adversarilor nici măcar un set.

În consecință, CSȘ Blaj este, cu maximum de puncte, 15 puncte acumulate din 15 posibile, lider al Seriei C, în componența căreia se mai regăsesc CSȘ “Dinicu Golescu” CPL Muscel (locul doi, cu 12 puncte), CNNT Craiova (locul trei, 10 puncte), CSȘ Caransebeș Oțelul Roșu (locul patru, 4 puncte) și CNMB Râmnicu Vâlcea (locul 5, zero puncte), la distanță mare de urmăritoare. Primele trei clasate se vor califica în faza semifinală (10-12 aprilie), iar turneul final este prevăzută în 10-12 mai.

INFORMARE COVID-19

Menționăm că în mai 2019, CSȘ Blaj a devenit vicecampioană națională la categoria speranțe, cucerind argintul în cadrul turneului final găzduit la Blaj. Pe scheletul respectivei generații s-a alcătuit formația care participă în acest moment, la întrecerea rezervată cadeților, gândurile fiind de accedere între locurile 1-4 și, chiar de cucerire a unei medalii naționale la respectiva categorie de vârstă. Revenind la meciurile disputate, CSȘ Blaj a câștigat, la primul meci din 2020, pe propriul teren, 3-0, cu CSȘ Caransebeș Oțelul Roșu, întâiul joc din retur, evidențiați fiind Tudor Balu (desemnat recent cel mai bun sportiv din 2019 al CSȘ Blaj) și Sebastian Roșianu.

În continuare, programul Seriei C mai cuprinde întâlnirile cu CSȘ Dinicu Golescu CPL Muscel (în deplasare, 9 februarie, derby-ul primelor două clasate), CNMB Râmnicu Vâlcea (acasă, 23 februarie) și CNNT Craiova (în deplasare, 8 martie, ultima rundă). Ținând cont că în etapa a 7-a (26 ianuarie) stă, CSȘ Blaj intenționează să organizeze în data de 1 februarie, la Blaj, un turneu amical, cu echipe apropiate valoric. “Încă din vacanță am intrat într-un program amplu de pregătire, în vederea obiectivul propus pentru această stagiune, respectiv ocuparea unui loc pe podium la naționalele de cadeți”, a declarat reputatul antrenor Alexandru Man.

Lotul CSȘ Blaj este format din următorii jucători: Tudor Balu (convocat în luna decembrie în lotul lărgit al naționalei României), Cristian Bălău, Gabriel Bărbat, Antonio Jidveian, Octavian Orian, Răzvan Oltean, David Răzăilă, Sebastian Roșianu, Robert Rus, Iustin Nicoară și Robert Polgar.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...