Rămâi conectat

Sport

CSO Cugir şi echipele de juniori vor să participe în competiţiile sportive din cadrul Ligii a V-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSO Cugir01Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir a înaintat o adresă Consiliului Local prin care solicită aprobarea transmiterii dreptului de participare a echipei CSO Cugir şi a echipelor de juniori C, D şi E, în competiţiile sportive din Liga a III-a, organizate de Federaţia Română de Fotbal pe care aceasta le are, către asociaţia Clubul de Fotbal Metalurgistul Cugir 1939.

  Conform solicitării, CSO Cugir rămâne în continuare afiliată la AJF Alba cu echipa CSO  în Liga a V-a, cu grupele de copii şi juniori care vor participa la următoarele competiţii: Cupa „Hagi Danone”, Cupa „Ola”, Cupa „Gheorghe Ene”, Campionatul Speranţelor şi la orice altă competiţie organizată de AJF Alba.

 Drept urmare se impune modificarea unei hotărâri anterioare a Consiliului Local privind asocierea Oraşului Cugir cu Asociaţia „Pro Sport” Cugir şi Sindicatul Liber al UM Cugir la înfiinţarea Asociaţiei Clubul de Fotbal Metalurgistul Cugir 1939, în sensul precizării explicite a echipelor secţiei de fotbal care se transferă la Metalurgistul şi care vor activa în continuare la CSO Cugir, conform solicitării de mai sus.

 În consecinţă, Asociaţia Clubul de Fotbal Metalurgistul Cugir 1939, se va angaja în scris că va prelua şi executa orice debite provenite din activitatea fotbalistică aferente echipelor CSO  şi echipelor de juniori C, D, şi E, în competiţiile sportive, aflate în sarcina CSO Cugir, cedant la data cesiunii. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea