Rămâi conectat

Sport

CSM Târgovişte – CSU Alba Iulia 59-69 *Victorie de senzaţie pentru Popov şi compania în fieful campioanei

Tudor Stan

Publicat

în

CSU Alba Iulia a reușit o victorie de senzaţie pe terenul campioanei CSM Târgovişte, scor CSU Alba Iulia - CSM Targoviste3869-59 (19-16, 10-20, 16-13, 24-10) producând surpiza etapei. Popov declara după partida de miercuri contra Clujului că va merge la Târgovişte pentru a câştiga, iar vorbele celui mai bun tehnician din România s-au adeverit, iar CSU Alba Iulia s-a răzbunat pentru înfrângerea severă suferită în tur în faţa echipei lui Dan Fleşeriu.

Creditată cu şanse slabe pentru a câştiga la Târgovişte, CSU Alba Iulia s-a impus categoric la o diferenţă de 10 puncte în faţa campioanei României. Albaiuliencele au început bine partida, iar la capătul primului sfert Uiuiu şi compania conduceau cu 19-16. A urmat un regres în jocul echipei lui Popov, iar fosta jucătoare a CSU-ului, Ancuţa Stoenescu şi colegele sale au intrat cu avantaj la cabine, scor 36-29. După pauză, tactica lui Popov a dat roade, iar CSU a câştigat cel de-al treilea sfert, înainte cu 10 minute de final tabela indicând scorul de 49-45 pentru campioane. Ultimul sfert a însemnat o demonstraţie de baschet din partea echipei din Alba Iulia, ofensiva şi defensiva achitându-şi cu vârf şi îndesat datoriile. În cele din urmă, CSU Alba Iulia s-a impus cu 69-59 reuşind astfel o victorie de senzaţie în faţa echipei CSM Târgovişte.

*Miroslav Popov: “Nimeni nu se aştepta la această victorie!”

Tehnicianul echipei CSU Alba Iulia a reuşit din nou să scoată ce este ma ibun din echipa sa, iar acest lucru a culminat cu succesul răsunător reuşit de baschetbalistele din Alba Iulia în fieful campioanei României. “O victorie mare pe care nimeni nu se aştepta să o reuşim, având în vedere că ele ne-au învins în tur acasă şi sunt  cotate mai bine din punct de vedere valoric, dar le-am spus fetelor înainte de a face deplasarea aici că venim să jucăm relaxate, fără emoții, iar dacă ne facem jocul nostru normal, putem face surpriza. Acest lucru chiar s-a intâmplat, am avut o şansă în meciul de astăzi şi am profitat de ea, îmi felicit jucătoarele şi staff-ul, am făcut o treabă excelentă. Sunt fericit de acest succes şi că am jucat foarte bine, chiar dacă ne lipsesc două din sportivele importante”, a afirmat Miroslav Popov, antrenorul echipei CSU Alba Iulia.

Pentru CSU Alba Iulia au punctat: Jesicca Kuster – 19 puncte, Wumi Agunbiade – 16, Alexandra Uiuiu – 11, Valencia McFarland – 11, L’Oreal Price – 8, Marta Fodor – 2, şi Milica Deura – 2 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea