Rămâi conectat

Sport

CSM Slatina – HC Alba Sebeş 25-27 (16-12) *A 11-a victorie consecutivă pentru Seviştean Popa

Dan HENEGAR

Publicat

în

HC Alba Sebes-CSM Bistrita54HC Alba Sebeş a avut emoţii mari în a câştiga confruntarea de la Slatina. Conduse cu 4 goluri la pauză, handbalistele din Sebeş au fost nevoite să declanşeze o furibundă cursă de urmărire, învingând în cele din urmă, scor 27-25 (12-16), în al 11-lea joc consecutiv din Seria B a Diviziei A la handbal feminin.

Emoţii mari pentru liderul condus de Seviştean Popa, care a trebuit să se concentreze la maximum pentru a-şi apropia victoria. Oltencele au profitat de ziua mai proastă a primei clasate, conducând cu 4 goluri la mijlocul confruntării şi având, neverosimil, 6 goluri avantaj după scurgerea a 10 minute din actul secund. Simţind pericolul primului eşec stagional şi cravaşate de Sevistean Popa, vizitatoarele s-au trezit din pumni şi au remontat ecartul, impunându-se în cele din urmă, deşi au suferit serios.

*Teanu Popa: „Ne-a trecut glonţul pe la ureche”
Pricipalul Sebeşului recunoaşte că echipa sa nu a realizat o prestaţie strălucită. “Mă aşteptam la un meci dificil, ne-a trecut glonţul pe la ureche. Am început bine, am avut situaţii să ne distanţăm, dar am făcut erori elementare, nu ne-am regăsit. Surorile Pătuleanu, evoluând acasă au avut puţin trac, s-a simţit asta, iar adversarele noastre au profitat de greşelile noastre şi au punctat. Nu am respectat sarcinile de joc şi aşa ne-am trezit conduse la pauză. În repriza a doua am schimbat registrul tactic, am luat-o pe Amalia Busuioceanu om la om şi am început să jucăm la nivelul aşteptat. Partea de prospeţime fizică şi-a spus cuvântul, încet încet am recuperat şi apoi totul a fost altceva. ”, a declarat antrenorul Seviştean
Un meci deosebit de disputat, cu o primă repriză ca a aparţinut gazdelor. N-am fost convingători în primul act, iar în repriza secundă a fost altceva, iar din minutul 37 până în minutul 48 nu am primit gol, marcând de 7 ori. Apărarea şi-a spus cuvântul„, a declarat Virgil Costea, preşedinte HC Alba Sebeş.
Pentru HC Alba Sebeş au marcat: Oana Chirilă – 7 goluri, Ana Ciolan – 6, Anişoara Marcu – 5, Ioana Pătulean – 4, Alin Şorodoc – două, Andreea Pătulean – unul, Lavinia Dobromir – unul, Paula Hoha – 1; au mai evoluat Daniela Vălean, Stăncuţa Guiu, Lenuţa Mormeci – Helen Fleşeriu, Adriana Tămaş (n-a jucat Bianca Bogdan).
HC Alba Sebeş va juca în următoarea rundă acasă, cu CSŞ 2 Baia Mae.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea