Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia 79-63 | Al doilea eşec consecutiv pentru formaţia din Cetatea Marii Uniri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Al doilea eşec consecutiv pentru CSU Alba Iulia, din tot atâtea deplasări, formaţia din Cetatea Marii Uniri pierzând în runda secundă a Ligii Naţionale, cu CSM Satu Mare, scor 63-79.

Spre deosebire însă de jocul precedent, pierdut la o diferență rușinoasă, de 40 de puncte, la Alexandria, la Satu Mare CSU Alba Iulia a etalat o prestanție la un nivel superior.

Vizitatoarele au ținut în șah o formații cu pretenții la medalii, partida fiind extrem de echilibrată în majoritatea timpului. Sătmărencele au reușit să se desprindă abia în ultimele 10 minute, celelalte trei sferturi mergându-se cap la cap.

Venit de puţine zile la echipă, antrenorul Manuel Rodriguez nu a putut rezolva problemele, spaniolul înlocuindu-l pe croatul Vladimir Ivankovic, demis după eliminarea din Cupa României cu Phoenix Galaţi.

Un start ratat de sezon,  CSU Alba Iulia aflându-se în dificultate în această toamnă în care a câtşigat un singur meci din cele 4 susţinute!

Albaiuliencele au început nesperat de bine, au făcut rapid 5-0, după care aveau să vină şi primele puncte sătmărene (2-5, Harrison). Gazdele au egalat la 5, dar echipa oaspete a profitat de greşelile sătmărencelor, câştigând primul sfert la o diferenţă de 13 puncte. CSM s-a trezit în sfertul secund, iar la pauza mare a condus cu 45-37. Ultimele două sferturi au oferit un meci echilibrat, iar CSM Satu Mare a reuşit să-i satisfacă pe cei peste 200 de suporteri, trecându-şi în cont a doua victorie din campionat. CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia s-a terminat 79-63, pe sferturi: 13-26, 32-11, 13-18, 21-8.

CSM Satu Mare: Solopova – 20p, Harrison – 17, Mandache – 15, Baltic – 14, Green – 13, Sfîrlea, Szmutku, Uiuiu. Antrenor: Marius Dobă.

CSU Alba Iulia: Ana Radovic – 22 p, Jessica January – 13, Cristiana Cutaş – 9, Marta Fodor – 8, Tania Agache – 5, Tyshara Fleming – 4, Lejla Omerbasic – 2; în lot Mădălina Geleriu, Diana Ignat, Andreea Fleşer. Antrenor: Manuel Rodriguez.

Prima reprezentaţie internă este sâmbătă, 14 octombrie, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, cu BC Sirius Tg. Mureş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea