Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj 3-0 *Echipa din „Mica Romă” a ratat bătălia pentru locul patru

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, în derby-ul pentru locul al 4-lea la finele sezonului regulat în Divizia A1 de volei feminin, CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj 3-0 (25-22, 25-18, 25-20).

Nou-promovata din „Mica Romă” este în acest moment pe locul 5, cu 35 de puncte, un joc mai mult, 12 partide câştigate, 8 eşecuri (setaveraj 42-36), la egalitate cu CSM Bucureşti, ce are raportul seturilor 41-30.

În ultima etapă, Volei Alba Blaj stă, iar CSM Bucureşti evoluează în deplasare cu Unic Piatra Neamţ.

În play-off, CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj se vor duela din nou, în datele de 9, 13 şi 16 martie pentru un loc în primele 4 formaţii, întâiul joc în Capitală.

*”Nu aveam cum să ne aşteptăm la mai mult, din motive medicale”, a declarat Macarie

La modul cum se prezentau fetele în dimineaţa jocului, din punct de vedere al sănătăţii, n-aveam cum să sperăm la mai mult, fizic era imposibil. Raportat la joc, în momentele cheie greşelile s-au ţinut lanţ, nu ne-am concentrat suficient. Urmează play-off-ul, locul 4 se joacă, încercăm să câştigăm o partidă din cele două de la Bucureşti”, a declarat antrenorul Marius Macarie.

Marius Macarie a mizat pe Alice Kapelovies, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Irina Alexandru, Marija Sandic, Laura Mastahac (libero), mai intrând Andreea Niţulescu, Melinda Dobeş, Josefina Fernandez.

*”Avem circumstanţe, dar au fost mai bune decât noi”, dixit Ştefănescu

Cum câteva jucătoare, Alice Kapelovies, Valentina Rusu, Bojana Stojkovic, Alexandra Ciontoş au acuzat o stare de răceală, gruparea din „Mica Romă” a intenţionat să amâne acest derby pentru locul patru. „Am pierdut pentru că adversarele au fost mai bune decât noi. Avem circumstanţe pentru eşec, în condiţiie în care au existat probleme medicale, dar aceasta nu este o scuză totală. Sunt dezamăgit de eşec, însă uităm totul şi ne pregătim de play off, să batem primul meci, în 9 martie la Bucureşti„, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu. Volei Alba Blaj a staţionat pe poziţia a 4-a a ierarhiei încă de la finalul turului, dar prin acest eşec sever, a ratat şansa de a aduce în Sala „Timotei Cipariu” două confruntări din play off, şi astfel să beneficieze de avantajul publicului.

Foto: Dragoş BASARABA, Blocaut.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea