Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

CSM a respins propunerea procurorului Ilie Nariţa de a continua să conducă Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
CSM a respins propunerea Procurorului Ilie Nariţa de a continua să conducă Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

În şedinţa programată în 12 decembrie, secţia de procurori a CSM a discutat și respins  propunerea de delegare în funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a procurororului Ilie Nariţa.

Din momentul plecării fostului procuror Augustin Lazăr la conducerea Parchetului General, în mai 2016, procurorul Ilie Nariţa conduce Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

lie Nariţa a fost procuror general adjunct din anul 2012, el mai ocupând acest post în perioada 2002 – 2004. Între anii 2004 – 2007, Nariţa a fost numit, cu delegare, procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca. Ulterior a revenit la Parchetul din Alba Iulia, în postul de procuror la secţia judiciară. Aici a devenit celebru pentru faptul că nu s-a sfiit să solicite în instanţă achitarea unor inculpaţi sau încetarea procesului penal atunci când a constatat că a intervenit una dintre cauzele care împiedicau exercitarea acţiunii penale. De menţionat că în perioada 1979 – 1990, înainte de a deveni magistrat, Ilie Nariţa a fost învăţător la Sebeş. Acesta face echipă la conducerea Parchetului cu procurorii Mihaela Chicea şi Eugen Fulop.

Tot în şedinţa de joi a CSM a fost numit, prin delegare, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş Daniela Constantin, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. Aceasta a condus şi până acum, prin delegare, instituţia din Sebeş. Ambele delegări sunt făcute pe o perioadă de 6 luni.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea